Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Evangelion, Gintama, Hatsune Miku, Love Live Superstar, Terminator

Anime nyheder: Gintama, Hatsune Miku, Love Live Superstar, Neon Genesis Evangelion, Terminator

Evangelion 3.0+1.0 anime filmen får nu premiere den 8 marts

Den officielle Evangelion webside har annonceret at efter to forsinkelser, begge på grund af Coronavirus og bekæmpelse af virussen i Japan, vil Evangelion 3.0 + 1.0: Thrice Upon a Time, den “sidste” film i Rebuild of Evangelion filmfranchisen endelig få premiere i Japan mandag den 8. marts.

Dette inkluderer 4DX- og IMAX-versionerne af anime-filmen. En revideret teaser af filmen, som en “Next Episode Preview”, der oprindeligt blev vist med Evangelion 3.333s genudgivelse i biograferne og på TV, blev udgivet online, hvilket gav fans den fanservice, de har brug for for at fortsætte indtil udgivelsesdagen.

Kilde

De første 90 sekunder af Gintama The Final offentliggjort og paroderer Dragon Ball Z

Warner Bros. Japan begyndte at streame de første 90 sekunder fredag af Gintama: The Final, den nye anime-film baseret på Hideaki Sorachis Gintama manga. Klippet indeholder en parodi på Dragon Ball Z, der kalder de vigtigste helte “Z Warriors.”

Filmen have premiere som nr. 1 i Japan den 8. januar og sluttede Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Trains 12 på hinanden følgende weekender på toppen af det japanske billet salg. Filmen er baseret på finalen af den originale manga kombineret med nye historieelementer.

Kilde

Hatsune Miku får endelig en egen anime

Crypton Future Media arbejder øjeblikket på en animeret serie omkring det virtuelle idol Hatsune Derudover arbejder de også på en række originale Webtoons og tegneserier i samarbejde med Graphic India (The Legend of Hanuman, 18 Days) og Carlin West Agency.

Projekterne skal “åbne op for ‘Mikuverse’, der kombinerer live action, animation og musik”. Det indeholder også en “moderne, sjov historie med et spændende nyt look til Hatsune Miku.”

Billede fra SEGAs Project Diva Mega Mix spil
Billede fra SEGAs Project Diva Mega Mix spil

Kilder

Love Live! Superstar!! anime serien begynder til juli

Den officielle Twitter-konto for Love Live! franchisen meddelte sidste mandag, at Love Live! Superstar!!, franchisens nye TV anime serie, får premiere på den offentlige tv-station NHKs E-tele-kanal til juli.

Kilde

Terminator anime serie laves af Production I.G til Netflix

Netflix meddelte fredag, at de samarbejder med Skydance og anime-studiet Production I.G om en anime-serie i Terminator science-fiction serien. Mattson Tomlin (Project Power, The Batman) fungerer som showrunner og udøvende producent.

Det er 12 år siden sidste officielle Terminator anime…

Terminator anime serie laves af Production I.G til Netflix

T-800 havde en officiel, autoriseret cameo (billedet ovenfor) i den lange Doraemon TV-anime-serie i juni 2009. Doraemon anime seriens titelkarakter er en tidsrejsende robotkat fra fremtiden og “drømmekampen” blev beskrevet i den japanske presse som en konfrontation mellem Amerika og Japans robotter. (Terminator: Salvation filmen havde premiere i Japan den 13. juni 2009 to uger før den afsnittet.)

KIlde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X