Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Amerikanske film nyheder: Live action Hellsing og Hello Kitty

Amerikanske film nyheder: Live action Hellsing og Hello Kitty

Amazon laver live-action Hellsing film med forfatten til John Wick

Underholdningswebstedet Deadline rapporterede torsdag, at Amazon Studios laver en live-action-filmatisering af Kouta Hiranos Hellsing manga med Derek Kolstad (John Wick franchiseskribent, Marvels Falcon and the Winter Soldier executive producer) om bord som manuskriptforfatter.

11. Alucard (Hellsing)

Kilde

Hello Kitty Hollywood animation / live action film får instruktør

Underholdningsnyhedskilde Hollywood Reporter fortæller at Warner Bros.Entertainments New Line Cinema har hyret animatorerne Jennifer Coyle og Leo Matsuda som instruktører til deres filmatisering af Sanrios Hello Kitty franchise.

Coyle har tidligere arbejdet på shows som Harley Quinn og Bob’s Burgers, mens Matsuda har arbejdet på adskillige Disney CG-titler som Big Hero 6 og Zootopia. Hans instruktør-debut var kortfilmen “Inner Workings” blev udvalgt til Academy Awards i 2017.

Lindsey Beer (Chaos Walking) er manuskriptforfatter til filmen. Virksomheden Known Universe, som Beer var medstifter af, vil også fungere som udøvende producent.

Hello Kitty Hollywood animation / live action film får instruktør

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X