Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime og spil nyheder: D_Cide Traumerei, Date A Live, Higurashi, Scarlet Nexus, Shadows House

Date A Live IV teaser og 10 års jubilæums stemme video

D_Cide Traumerei er et nyt spil og TV anime projekt af Bushiroad, Sumzap og Drecom 

Medievirksomheden Bushiroad og spiludviklerne Sumzap og Drecom har offentliggjort at de samarbejder om at producere D_Cide Traumerei multimedieprojektet, som vil omfatte et smartphone-spil og en kommende tv-anime af SANZIGEN Animation Studio, der begge vil få premiere til sommer.

Trailer for projektet

Settingen til smartphone-spillet og den kommende anime er forskellig

Smartphone-spillets historie foregår i Yurajima, en ø omgivet af rent blå hav og fyldt med naturlig skønhed. Randō Furukata, en studerende på øens Wadatsumi Academy, bliver involveret i en hændelse centreret om en bizar og chokerende død. Randō er valgt til at blive en “Knock-Up” – en person, der rejser mellem drømme- og virkelighedsverdenen – og går derfor ind i en evig drøm.

Anime-seriens historie foregår i Shibuya og fokuserer på Ryuhei. Som barn så han op på sin ældre bror, men så ham gå til grunde i en mystisk hændelse lige foran hans øjne. Nu er han kommet i gymnasiet og Ryuhei viser ingen ydre tegn på traumet ved den mareridts-agtigt hændelse og bruger det meste af sin fritid på kickboxing. En dag, mens han kickboxer, møder han et væsen, der kalder sig Tris og bliver bidt af det, hvilket resulterer i, at han får en underlig drøm.

Illustration

D_Cide Traumerei er et nyt spil og TV anime projekt af Bushiroad, Sumzap og Drecom

Kilde

Date A Live IV teaser og 10 års jubilæums stemmevideo

Den officielle hjemmeside for Date A Live IV TV-anime-serien begyndte at streame en teaser-reklamevideo til anime seiren. Webstedet afslørede også en “stemmevideo” med Marina Inoue som Tohka Yatogami samt en ny illustration af Tsunako for at lancere franchisens 10-års jubilæum.

Videoer

Anime serien får premiere til oktober (2021).

Illustration

Date A Live IV teaser og 10 års jubilæums stemme video

Kilde

Den officielle Twitter-konto for Higurashi: When They Cry anime-franchisen meddelte at Higurashi: When They Cry – GOU TV-anime får en opfølgende TV-anime med titlen Higurashi: When They Cry – SOTSU, der får premiere til juli. Kadokawa streamede salgsfremmende video, der annoncerede starten på et nyt kapitel:

Video

Det 24ende og sidste afsnit af Higurashi: When They Cry – GOU blev vist sidste torsdag.

Illustration

Higurashi: When They Cry franchisen fortsætter med SOTSU TV anime til sommer

Kilde

Scarlet Nexus spillet får anime af Sunrise til sommer

Bandai Namco og Funimation meddelte torsdag, at rollespilet Scarlet Nexus inspirerer en ny anime af Sunrise, der vil få premiere her til sommer 2021.

Scarlet Nexus anime vil kunne ses på Wakanim herhjemme.

Trailer

Beskrivelse

Solkalenderår 2020: Groteske organismer kaldet Others er begyndt at spise mennesker. For at slå denne nye fjende ned, dannes den Other Supression Force. Reddet af dette elitehold som barn, gennemgår den psykokinetiske Yuito træningen for at tilmelde sig. På den anden side blev vidunderbarnet Kasane spejdet for sine evner. Men Kasanes drømme fortæller hende mærkelige ting og trækker de to ind i en uundgåelig skæbne.

Illustration

Scarlet Nexus spillet får anime af Sunrise til sommer

Spil trailer

Bandai Namco Entertainment America meddelte , at Scarlet Nexus-spillet udkommer den 25. juni til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One og PC via Steam. De begyndte at streame en ny trailer, der indeholder en af spillets to spilbare hovedpersoner, Kasane Randall:

Kilder

Shadows House anime trailer

Den officielle webside for TV-anime serien baseret på so-ma-tos Shadows House manga begyndte at streame en reklame video for serien. Videoen giver en forsmag på ReoNas afsluttende temasang “Nai Nai.”

Trailer

Beskrivelse

Historien foregår i et palæ i vestlig stil på en klippe og fokuserer på den aristokratiske, ansigtsløse Shadow-familie. De lever sammen med naturtro dukkevagter, der tjener som deres ansigter. Historien fokuserer på husets indbyggeres daglige liv og afslører gradvist dens mysterier.

Illustration

Shadows House anime trailer
Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.