Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: 86, My Hero Academia, Sword Art Online, Vampire Dies in No Time

Anime nyheder: 86, My Hero Academia, Sword Art Online, Vampire Dies in No Time

86 trailer 3 og info

AnimeJapans særlige scenebegivenhed for TV-anime baseret på Asato Asatos 86 light novel serie udgav den tredje udvidede trailer til anime serien lørdag. Arrangementet meddelte også, at anime sendes i to cours (kvartaler af året). Imidlertid vil de to cours blive delt, og ikke vises direkte efter hinanden.

Serien får premiere den 10 april.

Trailer

Beskrivelse

Republikken San Magnolia har længe været under angreb af ubemandede våben fra det nærliggende imperium. Imidlertid var republikken i stand til at bruge lignende våben, så store tab og en katastrofe kunne undgås – i det mindste så det sådan ud. For i virkeligheden var det unge soldater fra det angiveligt ikke-eksisterende “86. Distrikt” af republikken der var tildelt enheden “86 “til at kontrollere de ubemandede våben.

Illustration

86: Eighty Six trailer og info

Kilde

My Hero Academia anime film 3 trailer 1

Den første episode af den femte sæson af My Hero Academia anime afslørede lørdag en teaservideo med flere detaljer til den tredje anime-film i franchisen. Filmens titel er My Hero Academia THE MOVIE: World Heroes’ Mission, og den får premiere i Japan den 6. august.

Trailer

Videoen viser Deku, Bakugō og Todoroki i nye “stealth suit” kostumer. Videoen teaser at Deku i filmens historie vil blive eftersøgt af myndighederne for massemord. Derudover vil filmen indeholde en hændelse, der involverer hele verden. Fortælleren i teaseren siger, “tidsfristen indtil verdens ødelæggelseskrise er to timer.”

Filmen har en original historie. Den originale mangaskaber Kōhei Horikoshi vil igen fungere som hovedsuperviser og original karakterdesigner.

Kilde

Sword Art Online Progressive anime film teaser 2 og info

Aniplex’ scenepræsentation ved animeJapan 2021-begivenheden lørdag for Sword Art Online the Movie Progressive: Aria of a Starless Night (Gekijō-ban Sword Art Online: Progressive Hoshi Naki Yoru no Aria) anime film afslørede en anden teaservideo, en illustration og at filmen får premiere til efteråret i Japan.

Trailer

Illustration

Sword Art Online Progressive anime film teaser 2 og info

Kilde

The Vampire Dies in No Time trailer og info

Pony Canyon’s livestream-præsentation lørdag til AnimeJapan 2021showet for TV anime serien baseret på Itaru Bonnokis Kyūketsuki wa Sugu Shinu (The Vampire Dies in No Time) manga afslørede en reklame video, teaser billede og premiere i oktober.

Norio Wakamoto er fortæller i videoen.

Trailer

Illustration

The Vampire Dies in No Time trailer og info

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.

Anime

Senku og vennernes rejse fortsætter i en endnu større skala her om nogle uger.

Mad

Pizza Hut Japan lanceret endnu en pizza der vil dele folk. Er den lækker eller smager den af sæbe?