Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Digimon Adventure, Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui, Requiem of the Rose King, Seven Knights Revolution, Tonikawa

Anime nyheder: Digimon Adventure, Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui, Requiem of the Rose King, Seven Knights Revolution, Tonikawa

Digimon Adventure: anime trailere og illustratrion

Toei Animation begyndte at streame to nye reklame videoer til Digimon Adventure: anime serien fredag. Begge har animes insert sang “Break the chain” af Takayoshi Tanimoto, og antyder at historien er “på vej mod sin finale.” Toei Animation afslørede også en ny illustration.

Trailere

Illustration

Digimon Adventure anime trailere og illustratrion

Kilde

Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui anime opening

Ichijinsha begyndte at streame mandag åbningssekvensen for TV-anime serien baseret på Mogusus It’s Disgusting to Call This Love (Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui) “aldersforskel romantisk komedie” manga. Ace Collection står for den indledende temasang “Monokuro City” (Monochrome City).

Opening video

Anime serien får premiere på AT-X, Tokyo MX, Hokkaido Bunka Hōsō, Miyazaki Broadcasting, Gunma TV, Tochigi TV og BS Fuji den 5. april, og den begynder at streames på Amazon Prime Video den 29. marts.

Kilde

Requiem of the Rose King TV anime illustration

Den officielle hjemmeside og Twitter-konto for TV-anime serien baseret på Aya Kannos Requiem of the Rose King (Bara-Ō no Sōretsu) manga åbnede tirsdag og afslørede anime seriens hovedpersonale og et teaser billede.

Anime serien får premiere til efteråret.

Illustration

Requiem of the Rose King TV anime trailer

Beskrivelse

Richards far, patriarken til House of York, er klar til at blive konge over middelalderens England under de blodige Rosenkrige. Men ligesom succes er nært forestående, bliver han brat hugget ned. Fordybt i fortvivlelse handler Richard i hævn og må møde en stærk og smuk ny fjende.

Kilde

Seven Knights Revolution TV anime trailer og info

Den officielle hjemmeside for Seven Knights Revolution: Eiyū no Keishōsha (The Hero’s Successor), TV-anime serien baseret på Netmarbles Seven Knights smartphone RPG, udgav en kort version af anime seriens åbningssekvens uden tekst mandag. Videoen afslører og viser forhåndsvisning af indledende temasang “Freeze” af flumpool, og den afslører også premieren den 4. april.

Trailer

Illustration

Kilde

Den officielle webside for TONIKAWA: Over The Moon For You, anime serien baseret på Kenjirō Hatas Fly Me to the Moon (Tonikaku Kawaii) manga, begyndte at streame en reklame video for den kommende originale video anime (OVA) onsdag. Reklamevideoen afslører, at den specielle episode med titlen Tonikaku Kawaii ~SNS~ udkommer på Blu-ray Disc i Japan og begynder at streame i udlandet den 18. august samme dag.

Crunchyroll vil streame OVAen.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.