Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Quintessential Quintuplets, Record of Ragnarok, She Professed Herself Pupil of the Wise Man, So I’m a Spider So What, takt op

Anime nyheder: Quintessential Quintuplets, Record of Ragnarok, She Professed Herself Pupil of the Wise Man, So I'm a Spider So What, takt op

The Quintessential Quintuplets får efterfølger

Personalet bag The Quintessential Quintuplets ∬ (Gotōbun no Hanayome ∬), seriens anden anime-sæson, meddelte fredag, at anime serien får en efterfølger. TBS Animation streamede en reklame video, og anime seriens officielle Twitter-konto afslørede en illustration.

Trailer

Illustration

The Quintessential Quintuplets får efterfølger

Kilder

Record of Ragnarok trailer og info

Folkene bag den kommende Records of Ragnarok (Shūmatsu no Walküre) anime, der er baseret på Shinya Umemura, Ajichika og Takumi Fukuis manga af samme navn, annoncerede i løbet af dette års “AnimeJapan” at serien vises over hele verden i juni 2021 på Netflix. En ny trailer blev også udgivet.

Trailer

Beskrivelse

Højt over menneskets rige er verdens guder indkaldt for at afgøre en enkelt sag: menneskehedens fortsatte eksistens. Under ledelse af ​​Zeus kalder guderne i det antikke Grækenland, nordisk mytologi og hinduisme blandt andet til samling hvert tusind år for at afgøre menneskehedens skæbne. På grund af deres ubarmhjertige misbrug over for hinanden og planeten stemmer guderne denne gang enstemmigt for at afslutte menneskeheden.

Inden mandatet går igennem, fremsætter Brunhild, en af ​​de 13 halvguder Valkyries, dog et alternativt forslag: I stedet for at antiklimaktisk udslette menneskeheden, hvorfor ikke give dem en kampchance og vedtage Ragnarök, et en-til-en-opgør mellem menneske og gud?
Det guddommelige råd tilskyndes til dristigheden af ​​udfordringen og accepterer hurtigt fuldt ud overbevist om, at denne konkurrence vil vise gudernes fuldstændige styrke. For at have en chance mod de mægtige himleske skarer, bliver Brunhild nødt til at samle historiens største individer, ellers vil dødsbudet helt sikkert lyde for menneskeheden.

Illustration

Record of Ragnarok manga kommer som TV anime i 2021

Kilder

She Professed Herself Pupil of the Wise Man TV anime trailer

Funimation afslørede fredag, at det co-producerer TV-anime-adaptionen af Hirotsugu Ryusens She Professed Herself Pupil of the Wise Man (Kenja no Deshi o Nanoru Kenja) light novel serie. Anime serien får premiere i år, og Funimation vil streame serien hvor de er – mon ikke den så kommer på Wakanim her da de har mange af deres ting.

Personalet afslørede også showets hovedpersonale med hovedrollen, en nøgle illustration og en reklame video.

Trailer

Beskrivelse

Sakimori Kagami er en ung mand, der har brugt fire år på at perfektionere sin avatar i online VRMMORPGet Arch Earth Online. Han hedder Dunbalf og er kendt over hele denne virtuelle verdens land. Men en aften før sengetid bruger Kagami en in-game vanity case, der er ved at udløbe – og vælger at skabe sin ideelle version af en kvindelig Dunbalf-avatar for sjov. Da han vågner bliver han er overrasket over at finde ud af, at han nu er i kroppen af den avatar, han skabte natten før, og han bliver nødt til at arbejde sig fra bunden op!
Så han er en ung fyr, der spiller en gammel fyr, som nu spiller en ung pige – som stadig er den gamle fyr.
Mira beskrives som en smuk summoner, der identificerer sig selv som Dunbalfs elev. Og hvis du har fu, vil du huske, at hun er Dunbalf, hvilket betyder, at hendes evner er de samme som hans. På trods af sit ungdommelige udseende taler hun som en gammel mand.

Illustration

She Professed Herself Pupil of the Wise Man TV anime trailer

Kilde

So I’m a Spider, So What? trailer og billede for anden sæson

So I’m a Spider, So What? holder en pause i den kommende uge og vender derefter tilbage den 9. april med afsnit 13 og anden halvdel. I den anledning er der kommet en trailer og en illustration for andet halvdel blevet udgivet.

Trailer

Illustration

So I'm a Spider, So What? trailer og billede for anden sæson

Kilder

takt op. er en ny anime og spil om klassisk musik kampe af Bandai Namco Arts og DeNA

Bandai Namco Arts og DeNA meddelte fredag, at de vil producere en ny anime og et nyt spil i 2021 som en del af deres takt op. projekt, der skildrer “Musicart” piger, der kæmper med klassisk musik. Virksomhederne afslørede også rollebesætningen, personalet og flere reklame videoer.

Projekt trailer

Roller

Kaede Hondo som Unmei (“Fate” / “skæbne”), der holder partituret til Beethovens “Symfoni nr. 5 i C Mindre op.67”

Natsu Yorita som Mokusei (“Jupiter”), der har partituret til Gustav Holsts “Jupiter, the Bringer of Jollity”

Maria Sashide som Kirakira-boshi (“Twinkle, Twinkle, Little Star”), der har partituret til Mozarts “Ah vous dirai-je, Maman ‘K.265 (300e)”

Sumire Uesaka som Walküre, der har partituret til Wagners “Die Walküre” fra operaen Der Ring des Nibelungen

Yumiri Hanamori som Carmen, der holder partituret til “Carmen” fra Georges Bizets opera.

LAM tegner de originale karakterdesigns. Musiker Marasy er “nøglepianisten.” Kunstneren yish er ansvarlig for baggrundskonceptkunst. Orkesterdirigent Hirofumi Kurita krediteres som en musikalsk forskningsrådgiver.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X