Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Blandede nyheder: Skole undertøj farve kontrol, Ao no Hako, My Hero Academia, That Time I Got Reincarnated as a Slime, Tsukihime

That Time I Got Reincarnated as a Slime får ny rollespils app

Japan generelt

Skoler i Saga præfektur vil ikke længere bestemme og kontrollere farven på elevers undertøj

Her fra 2021 skoleåret er al krav om farve på skole-børnenes undertøj, og dertil følgende kontrol deraf, droppet på skoler i Safa præfektur.

En tidligere rundspørge fra styret til skolerne i området havde ellers resulteret i at 51% af alle skoler fra 13 år og op havde krav om at eleverne skulle bære hvidt undertøj. Disse 14 skoler skal nu, sammen med resten, stoppe dette her fra dette skoleårs start, der i Japan begynder her i starten af april.

En ting er skoleuniformer for at sikre ensartethed, men at det gik helt ind til undertøjet og dermed kunne resultere i at voksne skulle kontrollere om kravene var opfyldt, hvilket nærmest var en indbydelse til pædofile, er (heldigvis) blevet for meget for selv japanerne i det et flertal i befolkningen derovre finder så strikse regler skadelige når de ikke gør noget for læringsmiljøet.

Kilde

Manga

Ao no Hako er en ny romance sports manga i Weekly Shonen JUMP

Den romantiske sports manga Ao no Hako (Blue Box) af Kouji Miura starte i det næste nummer af Shueishas “Weekly Shonen JUMP”.

Mangaen vil også kunne læses lovligt og gratis på engelsk i Shueishas Manga PLUS app.

Ao no Hako er en ny romance sports manga i Weekly Shonen JUMP

Kilde

My Hero Academia mangaen har over 50 millioner eksemplarer i omløb

Shueisha meddelte sidste fredag, at Kōhei Horikoshis My Hero Academia manga har over 50 millioner eksemplarer i omløb (inklusive både trykte og digitale kopier) med udgivelsen af mangaens 30. samlede bog samme dag.

Den kumulative cirkulation i Japan alene har oversteget 37 millioner, og den kumulative cirkulation uden for Japan er omkring 13 millioner.

My Hero Academia

Kilde

Spil

That Time I Got Reincarnated as a Slime får ny rollespils app

AnimeJapans særlige scenebegivenhed for That Time I Got Reincarnated as a Slime franchisen meddelte, at en ny rollespil-app, Tensei Shitara Slime Datta Ken: Mao to Ryu no Kenkoku-tan (That Time I Got Reincarnated as a Slime: The Saga of How the Demon Lord and Dragon Founded a Nation), er under udvikling til udgivelse i år.

That Time I Got Reincarnated as a Slime får ny rollespils app

Kilde

Tsukihime visual novel remake udkommer den 26 august

Tsukihime visual novel remake udkommer den 26 august

Type-Moon meddelte sidste fredag, at Tsukihime -A piece of blue glass moon-, remaken af Type-Moons Tsukihime dōjin visuel novel spil, udkommer til PlayStation 4 og Switch den 26. august.

Spillet indeholder andre stemmer end 2003 Lunar Legend Tsukihime TV-anime-adaptionen:

  • Ryōsuke Kanemoto som Shiki Tohno
  • Ikumi Hasegawa som Arcueid Brunestud
  • Kaede Hondo som Ciel
  • Shino Shimoji som Akiha Tohno
  • Yūki Kuwahara som Kohaku
  • Kana Ichinose som Hisui

Kinoko Nasu vender tilbage for at skrive scenariet og supervise remaken, og Takashi Takeuchi er også tilbage som karakterdesigner. ReoNa står for temasangen “Seimeisen” (Lifeline) med Sacra Music, og ufotable animerer åbningen.

Det oprindelige spil udkom i 2000, anime serien baseret derpå i 2003, og begge startede populariteten af Type-Moons univers der kulminerer med Fate franchisen.

Trailer

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Der kommer endnu en sæson af den populære superhelte serie My Hero Academia.

Anime

Den søde romantiske serie Horimiya får en spinoff til sommer.

Figurer og merchandise

Tre kommende figurer af monstre... eller er de?

Anime

Fantasy serien Sugar Apple Fairy får allerede en anden sæson til sommer.