Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Film nyheder: Gundam, Homunculus

Film nyheder: Gundam, Homunculus

Ny live action Gundam film kommer på Netflix

Netflix annoncerede på Twitter mandag, at de vil streame Sunrise og Legendary Pictures’ live-action Hollywood Gundam film, og at Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island) vil instruere og producere filmen.

Tegneserieforfatter Brian K. Vaughan (Y: The Last Man, Ex Machina, Runaways) skriver manuskriptet og fungerer som en producent af filmen.

Ny live action Gundam film kommer på Netflix

Kilde

Live action Homunculus film kommer på Netflix

Den officielle Twitter-konto for live-actionfilmen af Hideo Yamamotos Homunculus manga meddelte mandag, at filmen får premiere på Netflix verden over den 22. april. Yamamoto er mest kendt for historien bag Ichi the Killer og instrukøren af filmen, Takashi Shimizu, skabte Ju-on franchisen, så der et vist hold bag.

Filmen havde premiere i de japanske biografer den 2. april. Gou Ayano (set til højre på plakaten) spiller filmens hovedperson Susumu Nakoshi.

Plakat

Live action Homunculus film kommer på Netflix

Beskrivelse

Den psykologiske horrorhistorie handler om en mand, der accepterer at lade en medicinstudent bore et hul i hans kranium for at betale sine regninger. Som et resultat af det bizarre eksperiment vækkes mandens sjette sans, og bivirkningerne hjemsøger hans liv og menneskene omkring ham.

Trailer

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X