Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Cosplay og mode

Mode nyheder 26 april 2021: Precure

Precure får kosmetik butik til voksne

Precure får kosmetik butik til voksne

17 år efter premieren på den første Pretty Cure anime får serien sin første kosmetikbutik rettet mod voksne. Bandai lancerede sin “Pretty Holic” onlinebutik i februar for at falde sammen med udgivelsen af Tropical-Rouge! Precure anime serien, og sidste fredag lancerede den butikken “Pretty Holic Luxe” for voksne.

Den første serie af ting er duftbalsam baseret på karaktererne i Futari wa Precure (2004) og Yes! Precure 5 GoGo! (2008). Hver balsam koster 2.750 yen. Forudbestillinger er kun åbent for Japan indtil 28. maj, og varerne forventes at blive sendt til oktober.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X