Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 3 maj 2021: Dorm Mother, Sailor Moon, Sonny Boy, Tsukimichi, WWE

Sonny Boy er en kommende science fiction survival anime

Jeg har haft en del at se til, så her kommer lidt forsinket lidt nyheder i dag og i morgen. Kan være der kommer mere aktuelle ting derefter.

Megami-ryō no Ryōbo-kun TV anime kommer til juli

Den officielle webside for TV-anime serien baseret på Ikumi Hinos Megami-ryō no Ryōbo-kun (Dorm Mother of the Goddess’ Dorm) manga afslørede fredag, at anime serien får premiere til juli.

Megami-ryō no Ryōbo-kun TV anime trailer og info

Beskrivelse

Megami-ryō no Ryōbo-kunhandler om den 12-årige dreng Kōshi Nagumo, som ender hjemløs, pengeløs og uden pårørende til at passe ham. Da han ligger på gaden, bliver han samlet op for at blive “kollegie-mor” for et kollegie fuldt af urolige kvindelige universitetsstuderende. Omgivet af underlige og besværlige ældre kvinder begynder Kōshi et “lidt ecchi nyt liv.”

Saiilor Moon Eternal filmene kommer på Netflix

Sonny Boy er en kommende science fiction survival anime

Instruktør Shingo Natsume (One-Punch Man, ACCA: 13-Territory Inspection Dept., Space Dandy) genforenes med studiet Madhouse for at lave den originale science-fiction survival TV-anime serie Sonny Boy, der får premiere i år.

Trailer

Beskrivelse

Science-fiction ensemble dramaet handler om 36 drenge og piger. Den 16. august, midtvejs i en tilsyneladende endeløs sommerferie, transporteres gymnasiets tredjeårsstuderende Nagara (midt i billedet ovenfor), den mystiske udvekslingsstuderende Nozomi (til højre) og klassekammerater som Mizuho (venstre) og Asakaze pludselig fra deres rolige hverdag til en skole i en alternativ dimension. De skal overleve med de superkræfter, der er vækket inden i dem.

Sonny Boy er en kommende science fiction survival anime

Kilder

Tsukimichi -Moonlit Fantasy- anime promo 1 og info

Det officielle websted for tv-anime fra Kei Azumis roman Tsukimichi -Moonlit Fantasy- (Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū) offentliggjorde den første fulde reklame video og illustration onsdag. Webstedet og videoen afslørede flere rollebesætningsmedlemmer og premieren til juli.

Trailer

Beskrivelse

Makoto Misumi er bare en almindelig gymnasieelev, der lever et almindeligt liv, men pludselig bliver han hidkaldt til den anden verden for at blive en “helt”. Den anden verdens gudinde fornærmer ham dog for at være anderledes og fjerner hans “helt” titel, før hun kaster ham ud i ørkenen ved verdens kanten. Mens han vandrer i ørkenen, møder Makoto drager, edderkopper, orker, dværge og alle mulige ikke-menneskelige stammer. Fordi Makoto kommer fra en anden verden, er han i stand til at frigøre utænkelige magiske kræfter og kampfærdigheder. Men hvordan skal han håndtere sine møder med forskellige arter og overleve i sit nye miljø. I denne fantasi forsøger Makoto at omdanne den anden verden til et bedre sted på trods af at mennesker og guder har vendt ryggen til ham.

Tsukimichi -Moonlit Fantasy- anime promo 1 og info

Kilde

WWE har solgt anime serie til Crunchyroll

WWE’s præsident og Chief Revenue Officer Nick Khan afslørede under en webcast af WWEs første kvartals 2021-resultater torsdag, at de har “solgt en anime-serie på flere episoder til Crunchyroll.” Khan nævnte ikke andre oplysninger om værket.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.