Jeg har haft en del at se til, så her kommer lidt forsinket lidt nyheder i dag og i morgen. Kan være der kommer mere aktuelle ting derefter.

The Dungeon of Black Company TV anime trailer 2 og info

Det officielle websted for TV-anime baseret på Yōhei Yasumuras manga The Dungeon of Black Company (Meikyū Black Company) afslørede en anden reklamevideo og flere rollebesætningsmedlemmer lørdag. Videoen afslører Howl Be Quiets indledende temasang “Shimi” (Stain).

Trailer

Serien begynder til juli 2021.

Kilde

Healer Girl ny original TV anime fra Studio 3HZ

Bandai Namco Arts åbnede et officielt websted for en original TV-anime med titlen Healer Girl fredag og afslørede hovedpersonalet, rollebesætningen og et teaser billede.

Historien følger fire piger, der søger at bruge deres sange til at helbrede og berolige befolkningen i deres verden. Taglinen lyder: “Kærlige, kraftige sange helbreder verden. Disse er smukke mirakler sunget af menneskeheden.”

Healer Girl ny original TV anime fra Studio 3HZ

Kilde

Kadokawa planlægger at lave mere anime

De ansvarlige hos KADOKAWA har nu offentliggjort den økonomiske rapport for det forløbne år. Denne rapport præsenterer de specifikke overskudstal, der blev opnået i 2020.

Medievirksomheden led et tilbageslag inden for anime- og live action. Her faldt nettosalget med 8,2 procent, hvor driftsresultatet steg med 7,1 procent. Især den første corona-nødsituation, der blev erklæret i Japan i begyndelsen af ​​sidste år, bragte virksomheden store tab da lukningen af ​​biograferne der resulterede i et fald i salget på i alt otte milliarder yen.

Ikke desto mindre planlægger KADOKAWA at øge antallet af anime-produktioner fra 33 sidste år til 40 titler om året.

Målet er ikke kun at øge omsætningen gennem licenser, men også at arbejde tættere sammen med Sony og CyberAgent.

I udlandet bidrog titler som Re: ZERO -Starting Life in Another World- og KONOSUBA -God’s blessing on this wonderful world! markant til succesen. Her steg salget med 22 procent.

Kadokawa planlægger at lave mere anime

Kilde

Muv-Luv Alternative trailer 2 og info

Den officielle webside for TV-anime adaptionen af âges Muv-Luv Alternative visual novelafslørede lørdag hovedpersonalet, rollebesætningen, et nøgle billede og en anden reklame video.

Anime-serien er planlagt til at sendes på Fuji TVs + ultra programmeringsblok til oktober 2021.

Muv-Luv Alternative trailer 2 og info

Kilde

Yuki Yuna Is a Hero 3die TV anime info

Den officielle hjemmeside for Yuki Yuna Is a Hero anime-franchisen afslørede fredag den tilbagevendende rollebesætning, en ny illustration (herunder) og premieren i oktober for Yūki Yūna wa Yūsha de Aru Dai-Mankai no Shō (Yuki Yuna Is a Hero: The Great Full Blossom Arc), den tredje hoved TV-anime-serie i franchisen.

Yuki Yuna Is a Hero 3die TV anime info

Kilde

Kategoriseret i: