Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 7 maj 2021: Battle Game in 5 Seconds, Human Collection Truck, Made in Abyss, Pokemon, Virtual Reality anime

Anime nyheder 7 maj 2021: Battle Game in 5 Seconds, Human Collection Truck, Made in Abyss, Virtual Reality anime

Battle Game in 5 Seconds anime teaser og info

Den officielle hjemmeside for Battle Game in 5 Seconds, TV-anime serien baseret på Saizō Harawata og Miyakokasiwas Deatte 5-byō de Battle (Battle in 5 seconds after meeting.) manga, åbnede onsdag og sendte en teaser-reklamevideo og en nøgle illustration.
Både webstedet og teaseren afslører hovedrollen, hovedpersonalet, temasanginformation og premieren den 12. juli 2021.

Trailer

Illustration

Battle Game in 5 Seconds anime teaser og info

Kilder

Made in Abyss får anden sæson TV anime

På den officielle hjemmeside for Made in Abyss anime serien er det blevet annonceret at den får en anden sæson. Denne har titlen Made in Abyss: Retsujitsu no Ōgonkyō (Made in Abyss: The Sun Blazes Upon the Golden City) og forventes at begynde næste år. Yderligere detaljer er endnu ikke kendt.

Made in Abyss får anden sæson TV anime

KIlder

Ningen Kaishūsha (Human Collection Truck) urban legend horror net anime på YouTube

En net anime adaption af Aki Sendos Ningen Kaishūsha (Human Collection Truck) debuterede på den officielle YouTube-kanal for Ciao magazine sidste fredag.

“Urban legend horror” mangaen handler om en mystisk, sort sort skraldebil, der dukker op ud af ingenting. I stedet for at indsamle affald eller apparater smidt i skrald til samler den “ubrugelige” mennesker op. Mangaen har forskellige historier om sådanne mennesker og deres møder med lastbilen.

Kilde

Pokémon anime sæson 24 kommer til sommer

Pokémon Company International annoncerede torsdag, at de vil udgive den 24. sæson af Pokémon franchisens anime med titlen Pokémon Master Journeys: The Series “så tidligt som denne sommer” på udvalgte markeder, hvorefter den kommer til yderligere markeder senere i år.

Pokémon anime sæson 24 kommer til sommer

Beskrivelse

Det er en stor, stor verden, men du ved, hvor du kan finde Ash og Goh – kæmpende og fangende Pokémon fra Kanto til Galar! Med Pikachu, Cinderace og deres andre Pokémon ved deres side fortsætter vores helte med at rejse over hele verden for at undersøge Pokémon for Cerise Laboratory. Undervejs klatrer Ash højere op på World Coronation Series-placeringen, og Goh tilføjer flere Pokémon til sit Pokédex i sin søgen efter at fange Mew. I mellemtiden tager Chloe sine første skridt som Pokémon træner, da hun møder en mystisk Eevee. Nye venner, tilbagevendende rivaler og spændende eventyr venter – mens rejsen fortsætter!

Kilde

Virtual Reality får mere anime gennem HTC og Bandai Namco Pictures

HTC meddelte tirsdag, at de vil samarbejde med Bandai Namco Pictures for at skabe virtual reality anime indhold til HTCs VR-applikationsbutik Viveport.

“Ved at kombinere den originale animationsplanlægning og produktionskendskab, som vi har dyrket gennem årene, med HTCs avancerede teknologiske kapacitet og styrke som kommunikationsplatform, vil vi være i stand til at skabe et miljø, hvor fans kan nyde oplevelser sammen, overskride fysiske begrænsninger, som om de dykkede direkte ind i vores kreations verden fra hvor som helst i verden, ”sagde Ozaki Masayuki, præsident for Bandai Namco Pictures, i en nylig erklæring

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X