Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Nyheder 24 maj 2021

Demon Slayer: Hinokami Keppūtan spil trailere

Figur

Nendoroid Pokemon Sword and Shield Raihan

Udkommer januar 2022, lavet af Good Smile Company

Film

Kamen Rider og Super Sentai crossover jubilæums film har 83 helte

Den officielle hjemmeside for Saber + Zenkaiger: Super Hero Senki, dette års crossover-film af Kamen Rider og Super Sentai franchiserne, begyndte at streame en teaser trailer til filmen søndag. Videoen afslører filmens premiere dato den 22. juli.

Filmen lover at samle 37 Kamen Rider karakterer og 46 Super Sentai karakterer for i alt 83 karakterer. Filmen fejrer både 50-årsdagen for Kamen Rider franchisen og det 45. værk i Super Sentai franchisen.

Kamen Rider og Super Sentai crossover jubilæums film har 83 helte

Manga

Alle Berserk bøger er på Amazons best-seller liste

Alle otte aktuelt udgivne Deluxe Edition bind af Kentarou Miuras Berserk manga fra Dark Horse Comics er rangeret på listen over top 100 overordnet bedst sælgende bøger på Amazon.com siden meddelelsen onsdag om Miuras bortgang. Miura døde den 6. maj på grund af akut aortadissektion. Han var 54.

Merchandise

Pui Pui Molcar samarbejder med SPUR mode magasinet og Sanrio

Lige siden den første gang blev sendt i januar, har stop-motion-serien Pui Pui Molcar taget Japan med storm og trendede på Twitter inden for måneden efter dens udgivelse og har en topplacering på Filmarks – Japans største anime / film / TV anmeldelses side – foran titler som Sk8 the Infinity og Non Non Biyori Nonstop. Nu har de bedårende excentriske marsvin / bil Molcars vendt deres motorer mod nye horisonter, som at samarbejde med og blive vist i kvindemodemagasinet SPUR.

I mellemtiden har Sanrio også afsløret en del af deres kommende serie med Pui Pui Molcar, som inkluderer nøgleringe, blyanter, krus, ansigtsmasker, bærbare spilkonsol tasker, tote bags og selvfølgelig nummerplader og køretøjsregistrerings certifikater.

Spil

Demon Slayer: Hinokami Keppūtan spil trailere

Spillet udkommer i år til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One og PC.

Trailer

Tanjiro karakter trailer

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...