Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Nyheder 26 maj 2021

Given boys love anime får OVA afsnit

Anime

Ao Ashi fodbold manga laves til anime

Fodboldmangaen Ao Ashi af Yuugo Kobayashi bliver lavet til en anime. Dette afsløres på forsiden af ​​det seneste nummer af Shogakukans “Big Comic Spirits” magasin.

Anime serien vil få premiere til foråret 2022. Yderligere detaljer er i øjeblikket ikke kendt.

Ao Ashi fodbold manga laves til anime

Drugstore in Another World trailer og premiere dato

Den officielle Twitter-konto for anime adaptionen af Kennoji og Matsuunis Drugstore in Another World: The Slow Life of a Cheat Pharmacist (Cheat Kusushi no Slow Life – Isekai ni Tsukurō Drugstore) begyndte at streame en teaser trailer for anime serien onsdag. Videoen afslører anime seriens premiere den 7. juli på Tokyo MX og BS11.

Drugstore in Another World: The Slow Life of a Cheat Pharmacist TV anime info

Given boys love anime får OVA afsnit

Det officielle websted for anime adaptionen af ​​Natsuki Kizus boys love manga Given har afsløret at franchisen får en OVA-episode. Denne ekstra episode har titlen Given: Uragawa no Sonzai og vil være ca. 20 minutter lang. Udgivelsen af ​​OVAen finder sted i Japan med limited edition udgaven af det syvende manga bind den 1. december 2021.

Given boys love anime får OVA afsnit

Lupin III franchisen får en 6 anime serie i anledning af seriens 50 års jubilæum

Et officielt websted åbnede onsdag og meddelte, at Lupin III franchisen vil få en ny anime-serie med titlen Lupin the Third: Part VI til ære for den oprindelige anime series 50-års jubilæum. TMS Entertainment streamer en reklame video:

Lupin III franchisen får en 6 anime serie i anledning af seriens 50 års jubilæum

Miss Kobayashi’s Dragon Maid anden sæson teaser illustrationer

Anden sæson af den populære Miss Kobayashi’s Dragon Maid anime serie får premiere til juli og kan ses på Crunchyroll.

Film

Anden live action Kakegurui film får premiere den 1 juli efter COVID-19 forsinkelse

Den officielle Twitter-konto for Kakegurui 2: Ultimate Russian Roulette (Kakegurui: Zettai Zetsumei Russian Roulette), live-action film sequelen baseret på Homura Kawamoto og Tōru Naomuras Kakegurui – Compulsive Gambler manga, meddelte mandag, at filmen nu får premiere i Japan den 1. juni.

Filmen var planlagt til at få premiere i Japan den 29. april, men blev forsinket på grund af COVID-19 og undtagelsestilstanden erklæret i fire præfekturer den 25. april. Filmen blev derefter planlagt til den 12. maj, før den blev forsinket endnu en gang på grund af COVID-19 og den udvidede undtagelsestilstand i Japan.

Live-action Kakegurui sequel film trailer og info

Manga

Tokyo Revengers går ind i den afsluttende ark

Det aktuelle nummer af Kodanshas “Weekly Shonen Magazine” afslører at Ken Wakuis Tokyo Revengers manga snart når sin sidste fase. Denne sidste ark af serien begynder allerede i næste nummer af magasinet den 2. juni 2021. Hvor mange flere kapitler serien vil indeholde, vides endnu ikke.

Tokyo Revengers går ind i den afsluttende ark

Spil

Pokémon Brilliant Diamond, Shining Pearl og Legends: Arceus udgivelsesdatoer

The Pokémon Company annoncerede i dag at Brilliant Diamond og Shining Pearl remakesne udkommer den 19. november (2021), og det ny open-world-spil Pokémon Legends: Arceus udkommer senere den 28. januar 2022.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Til januar begynder der (endnu) en isekai om landbrug i en anden verden, denne gang med mere afslappet fokus.

Figurer og merchandise

Nogle af dem kan være let stødende i deres mangel på tøj, andre er ikke. Fælles er at de alle er smukke på deres...

Anime

Instruktøren Sung Hoo Park har arbejdet 10 år på en ny historie der nu bliver til anime.

Manga og bøger

Den klassiske buddy-cop manga, der nok er ukendt blandt andre end de ældre fans, får et nyt kapitel 30 år efter den sluttede.