Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Nyheder 5 juni 2021

Nendoroid RED:Pride of Eden Evanthe

Anime

The Case Study of Vanitas anime info

Forhånds screeningeb af BONES’ anime baseret Jun Mochizukis The Case Study of Vanitas (Vanitas no Carte) manga afslørede mere af anime seriens rollebesætning, 2. juli premiere og en ny illustration lørdag. Personalet rapporterede også, at serien vil køre i to cours (kvartaler af året), delt midt over. Anden halvdel får premiere på en dato, der offentliggøres senere.

The Case Study of Vanitas anime info

The Detective Is Already Dead anime video 2 og info

Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Nigojū og Umibōzus The Detective Is Already Dead (Tantei wa Mō, Shindeiru.) light novel serie udsendte anime seriens anden reklame video i dag lørdag. Videoen annoncerer anime seriens premiere den 4. juli med en times special, og den annoncerer og forhåndsviser også afslutningen på temasangen.

“Du bliver min assistent.” Under en flykapring for fire år siden endte Kimitsuka Kimihiko som assistent for en smuk detektiv ved navn Siesta. Parret rejste verden rundt og løste forbrydelser og kæmpede med kriminelle organisationer. Indtil Siesta døde, anyway. Kimitsuka troede, at det ville blive afslutningen på hans eventyr og en tilbagevenden til det almindelige liv, men et møde med en pige, der ligner Siesta på en prik antyder at skæbnen har andre planer.

The Detective Is Already Dead anime video 2 og info

Miss Kobayashi’s Dragon Maid S anime trailer og premiere dato

Den officielle hjemmeside for Miss Kobayashi’s Dragon Maid S anime begyndte at streame showets anden reklame video i dag lørdag. Videoen afslører, at anime serien får premiere den 7. juli.

Miss Kobayashi’s Dragon Maid S anime trailer og premiere dato

Figur

Nendoroid RED:Pride of Eden Evanthe

Udkommer november 2021, lavet af Good Smile Arts Shanghai

Nendoroid RED:Pride of Eden Evanthe

Spil

Relayer trailers

Kadokawa Games åbnede et websted for deres nye Relayer strategi RPG onsdag.

Webstedet begyndte at streame to versioner af den samme trailer samme dag.
Den første trailer nedenfor fortælles af Taiten Kusunoki, der spiller robotassistent Yodaka i spillet.
Den anden trailer fortælles af Satomi Akesaka, Miku Itō og Moe Toyota, der spiller henholdsvis hovedpersonerne Terra, Himiko og Luna.

Spillet udkommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 i år. Yoshimi Yasuda leder spillet med det samme hold, der udviklede spillet God Wars.

Relayer trailers

Historien handler om menneskehedens kamp mod en fremmed fjende kendt som Relayer. Menneskehedens rejse til stjernerne begyndte med opdagelsen af den fremmede precursor teknologi “Original One” på Sydpolen. Ved hjælp af denne teknologi udviklede menneskeheden gravitic thrust og evnen til at bygge forskellige typer styrede robotter kendt som Stella Gear. Kun et Star Cbild, dem, der er vågnet til og bliver styret af stjernernes vilje, kan styre disse Stella Gear gennem deres evne til at manipulere mørkt stof. Gennem deres kontrol over denne grundlæggende styrke er de blevet det eneste våben mod Relayer.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X