Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 8 juli 2021

Isekai Quartet serien får en anime film i 2022

Isekai Quartet serien får en anime film i 2022

Den officielle hjemmeside for Isekai Quartet crossover anime serien annoncerede onsdag, at serien får en anime film i 2022.

Webstedet afslørede en reklame video (ovenfor), tilbagevendende personale og stemmer og et billede (nedenfor) til Gekijо̄ban Isekai Quartet ~Another World~ filmen.

Isekai Quartet serien får en anime film i 2022

Kaijin Kaihatsubu no Kuroitsu-san skurke komedie manga laves til anime

Flex Comics annoncerede onsdag at Hiroaki Mizusakis Kaijin Kaihatsubu no Kuroitsu-san (Kuroitsu-san in Superhuman Research & Development Department) manga inspirerer en anime adaption. Meddelelsen afslørede ikke formatet eller premiere datoen for anime serien.

Kaijin Kaihatsubu no Kuroitsu-san skurke komedie manga laves til anime

Mangaen handler om Kuroitsu, en assisterende forsker i Agastyas Superhuman Research & Development Department, en hemmelig skurke organisation, der kæmper mod helte, der forsøger at redde verden. Kuroitsu lever et travlt liv i Agastya, fanget mellem de absurde anmodninger fra hendes chefer; fremstilling af præsentationer; implementering af nye funktioner i Superhumans; og få resultater inden for den tildelte tid, budget og spec anmodninger; altsammen uden ferie.

Pokémon franchisen udgiver ‘Mattete ne Koiking’ Pokétoon anime uden tale men med musik

Pokémon Companyen udgav en ny Pokétoon Net Anime Short, “Mattete ne koiking” (bare vent, Magikarp), på Pokémon Kids TV Channel på YouTube fredag.

Cedric Herole (Napping Princess animations instruktør) er instruktør, linje instruktør, storyboarder, karakter designer, kunst designer, nøgle animator og animationsinstruktør for den musik-drevne, dialogfri kort-film. AIMI TATE krediteres for historiekonceptet. Studio Colorido animerede den.

Sakugan science fiction anime trailer og oktober premiere

Den officielle hjemmeside for Sakugan (Sacks & Guns!!), Satelights anime baseret på Nekotarō Inuis Sakugan Labyrinth Marker (Boring Labyrinth Marker) roman, har tirsdag udgivet en ny reklame video, der fremhæver Memenpus Team.

Webstedet og videoen bekræfter, at anime serien vil få premiere til oktober på Tokyo MX, MBS og BS 11 kanaler. Anime serien vil også streames på Crunchyroll, D Anime Store og andre tjenester.

When Will Ayumu Make His Move? anime info

En officiel hjemmeside åbnede onsdag for TV-anime serien baseret på Sōichirō Yamamotos, When Will Ayumu Make His Move? (Sore Demo Ayumu wa Yosetekuru) manga, og den afslører, at anime serien vil få premiere om et år til juli 2022 på TBS og andre stationer.video

When Will Ayumu Make His Move? anime info
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X