Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 16 juli 2021

Baki Hanma anime serie får premiere på Netflix til efteråret i anledning af franchisens 30 års jubilæum

Siden jeg netop er blevet far kommer der over de næste dage nyheds-opsamlinger der noget forsinkede. Jeg fordeler dem dog lidt for at få dem afsted og ikke samle et kæmpe indlæg, som ingen læser helt alligevel.

Baki Hanma anime serie får premiere på Netflix til efteråret i anledning af franchisens 30 års jubilæum

Årets 32. udgave af Akita Shotens Weekly Shōnen Champion magasin meddelte sidste torsdag, at Netflix viser TMS Entertainments Baki Hanma anime serie over hele verden til efteråret.

Baki Hanma anime serie får premiere på Netflix til efteråret i anledning af franchisens 30 års jubilæum

The Deer King anime film ny trailer fremfører tema sangen

En ny trailer og en teaservideo til filmen samt en illustration er for nylig blevet offentliggjort på den officielle hjemmeside for den kommende anime-film baseret på Nahoko Uehashis roman-serie Deer King (Shika no Ou). Temasangen “One Reason” af milet er præsenteret i begge videoer.

The Deer King anime film ny trailer fremfører tema sangen

GKIDS licenserer Hayao Miyazakis Future Boy Conan anime serie

GKIDS meddelte sidste torsdag, at de har licenseret Hayao Miyazaki og Nippon Animations Future Boy Conan anime serie fra 1978 – syv år før Studie Ghibli blev grundlagt. Det er godt nok i USA, men det betyder at en engelsk-sproget udgave endelig er lavet officielt!

GKIDS licenserer Hayao Miyazakis Future Boy Conan anime serie

Beskrivelse

For tyve år siden blev en frygtelig krig udkæmpet med magnetiske våben. Den fik jordaksen til at vippe, og jordskælv og tidevandsbølger ødelagde civilisationen. Conan er født ind i denne nye verden, opfostret af sin adopterede bedstefar på en isoleret ø. Men hans liv ændres for evigt, da en mystisk pige ved navn Lana skyller i land, forfulgt af skyggefulde agenter, der søger at bruge hende i en ny plan til at kontrollere, hvad der er tilbage af verden.

Spriggan anime serie trailer to afslører at den er udskudt til 2022

Den officielle hjemmeside for David Produktions nye anime-serie baseret på Hiroshi Takashige og Ryōji Minagawa’s Spriggan (Striker) manga begyndte at streame en ny teasertrailer til anime serien sidste fredag, og Netflix streamer en engelsk undertekstet version af teaseren.

Teaseren afslører at anime serien forsinkelse til 2022 (anime serien var tidligere planlagt til premiere på Netflix i år).

Sword Art Online Progressive anime film teaser tre og karakter illustrationer

Den officielle hjemmeside for Sword Art Online -Progressive- Aria of a Starless Night anime filmen udgave filmens engelsktitelede tredje teasertrailer (i længder på 30- og 15 sekunder) i lørdags. Hjemmesiden offentliggjorde også illustrationer af de tre hovedpersoner i deres spil verden tøj.

Filmen får premiere i Japan den 30 oktober 2021.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.