Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Tite Kubo (Bleach) tegner til Loki
Tite Kubo (Bleach) tegner til Loki

Film og TV

Nyheder juli 2021

Siden jeg netop er blevet far og hjemmesiden har haft problemer kommer der over de næste dage nyheds-opsamlinger der er noget forsinkede. Jeg laver dem derfor kun med en overskrift og fordeler dem dog lidt for at få dem afsted og ikke samle et kæmpe indlæg, som ingen læser helt alligevel.

Film

Rurouni Kenshin: The Beginning filmen vil blive streamet uden for Japan på Netflix fra den 30 juli

Den populære mangaka Arina Tanemura (Kamikaze Kaitou Jeanne, Fullmoon wo Sagashite, Shinshi Doumei Cross skaber, Idolish7 character designer) har tegnet en illustration til Rurouni Kenshin: The Beginning filmen. Illustrationen viser filmens hovedpersoner Himura Kenshin (Takeru Satoh) og Yukishiro Tomoe (Kasumi Arimura) liggende sammen under den faldende sne.

Rurouni Kenshin af Arina Tanemura

Manga

Kochikame mangaen udgiver bind 201 til oktober

Serien stoppede godt udgivelse i 2016 efter 40 år, men skaberen, Osamu Akimoto, har udgivet flere kapitler siden. Men Golgo 13 skal ikke have lov at sidde fast på tronen over længste manga, som serien indtog for nyligt ved at overgå Kochikame, så den får et bind mere til oktober og bringer den dermed on par.

Musik

Det nye nummer er en del af kompilationen “Pokémon 25: The Album”, som vil blive udgivet til efteråret 2021 af Capitol Records.

Serier

Komi Can’t Communicate får live-action serie

Serien begynder den 6 september klokken 22:45 på japansk TV.

Tite Kubo (Bleach) tegner til Loki

Manga tegneren Tite Kubo har tegnet en illustration af Bleach skurken Aizen for at reklamere for Loki TV serien. Aizen er tegnet i en lignende pose til Loke på showets plakat for at understrege lighederne i deres forræderiske og planlæggende personligheder.

Tite Kubo (Bleach) tegner til Loki

Der er tidlige forhandlinger om en Pokémon live-action serie på Netflix

Lucifers Joe Henderson vil skrive og stå for produktionen af serien.

Spil

Tsukihime visual novel remake reklame 3

Spillet udkommer til PlayStation 4 og Switch.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...