Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder juli 2021

Der er mere Konosuba anime på vej

Deji‘ Meets Girl original kort anime til efteråret

Anime serien får premiere til oktober 2021, og de ugentlige episoder vil være omkring 90 sekunder.

Deji‘ Meets Girl original kort anime til efteråret

Inu-Oh trailer, ny film af Masaaki Yuasa

På den officielle hjemmeside for Masaaki Yuasas (Ride Your Wave, DEVILMAN crybaby) kommende film Inu-Oh, der er baseret på Hideo Furukawas roman Heike Monogatari: Inu-Oh No Maki, bringer nye detaljer og en trailer.

Oprindeligt var filmen planlagt til at vises i de japanske biografer i 2021. Premieren er dog nu udskudt til tidligt i det kommende år 2022. Filmen vil dog imidlertid allerede blive vist som en del af programmet for den 78. International Film Festival i Venedig, som finder sted mellem 01. og 11. september 2021.

Jujutsu Kaisen 0 anime film teaser

Den officielle hjemmeside for Gekijō-Ban Jujutsu Kaisen 0 (Jujutsu Kaisen 0 the Movie) annonceredes det fredag, at Megumi Ogata (Shinji i Neon Genesis Evangelion, Sailor Uranus i Sailor Moon, Kurama i Yū Yū Hakusho) vil lægge stemme til hovedpersonen Yuta Okkotsu . Webstedet streamede en teaser trailer, der forhåndsviser Yuta’s stemme:

Filmen får premiere i de japanske biografer den 24 december 2021.

Der er mere Konosuba anime på vej

Der er endelig mere KONOSUBA -God’s blessing on this wonderful world! anime på vej! Godt nok er informationen sparsom, men den officielle Twitter-konto meddeler at produktionen er blevet bekræftet, men flere oplysninger kommer der først senere. Billedet øverst blev udgivet i den anledning.

Restaurant to Another World sæson 2 teaser

Den officielle hjemmeside for den anden TV anime sæson af Junpei Inuzuka og Katsumi Enamis Restaurant to Another World (Isekai Shokudō) light novel serie blev torsdag opdateret med en ny teaser video, en ny nøgle illustration og flere medarbejdere.

Restaurant to Another World sæson 2 teaser

RPG Real Estate anime info

Chiyo Kenmotsus RPG Real Estate (RPG Fudōsan) manga laves til en anime.

Anime serien instrueres af Tomoaki Koshida (Ikebukuro West Gate Park) hos Studio Kobo. Yoshiko Nakamura (Sleepy Princess in the Demon Castle) er ansvarlig seriens komposition, mens Motohiro Taniguchi (My Sweet Tyrant) står for karakter designs. Der er ikke offentliggjort nogen premiere dato for anime serien endnu.

Tabihani anime første teaser illustration

Her er den første teaser illustration til den kommende original anime Tabihani. Den er lavet af karakter designer Hajime Mitsuda.

Tabihani anime første teaser illustration
Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Til januar begynder der (endnu) en isekai om landbrug i en anden verden, denne gang med mere afslappet fokus.

Figurer og merchandise

Nogle af dem kan være let stødende i deres mangel på tøj, andre er ikke. Fælles er at de alle er smukke på deres...

Anime

Instruktøren Sung Hoo Park har arbejdet 10 år på en ny historie der nu bliver til anime.

Manga og bøger

Den klassiske buddy-cop manga, der nok er ukendt blandt andre end de ældre fans, får et nyt kapitel 30 år efter den sluttede.