Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder

Tabihani trailer

En morgen opsamling af anime nyheder den 5 september 2021.

86: Eighty Six del to trailer og info

Sæson to af 86 begynder på japansk TV den 2 oktober 2021.

Dance Dance Danseur TV anime kommer i 2022

Shogakukans 21. bind af George Asakuras Dance Dance Danseur manga fortæller at TV anime serie adaptionen af mangaen vil få premiere i 2022.

The Heike Story trailer

Anime studiet Science Saru (Keep Your Hands off Eizouken!, Lu Over the Wall) annoncerede fredag, at det producerer The Heike Story (Heike Monogatari) TV-anime serien baseret på Hideo Furukawas roman af samme navn

Anime serien vil få premiere på Fuji TV + Ultra programfladen til januar 2022. Wakanim (og Funimation for amerikanerne) har dog samme samme dag annonceret at de vil begynde at streame anime serien her efteråret – en sæson foran sin japanske udsendelse. Her begynder den allerede den 15 september, så vi får den snart.

Seven Deadly Sins: Cursed By Light anime filmen kommer på Netflix 1. oktober

Netflix begyndte at streaming en engelsk-subtitled trailer for The Seven Deadly Sins: Cursed By Light (Nanatsu no Taizai: Hikari ni norowareshi mono-tachi), den helt nye originale animefilm i franchisen. Traileren afslører filmen vil kunne streames fra den 1. oktober.

Tabihani trailer

En ny trailer er blevet offentliggjort på den officielle Youtube konto for den korte anime Tabihani. Serien begynder til vinter 2022.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X