Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder

PuraOre! Pride of Orange begynder 6 oktober

En morgen opsamling af anime nyheder den 6 september 2021.

Encouragement of Climb: Next Summit teaser

Det officielle websted for Encouragement of Climb: Next Summit (Yama no Susume Next Summit), den nye TV anime serie baseret på Shiros Encouragement of Climb (Yama no Susume) manga, udgav en teaser reklamevideo søndag.

Videoen annoncerer et nyt rollemedlem og seriens premiere i 2022.

Otome wa Boku ni Koi Shiteru: Trinkle Stars OVA annonceret

Udvikleren CaramelBox har annonceret, at spillet Otome wa Boku ni Koi Shiteru: Trinkle Stars får en anime -tilpasning i form af en OVA.

Platinum End anime trailer

Det officielle websted for TV anime seiren baseret på Takeshi Obata og Tsugumi Ohbas Platinum End manga udgav anime seriens anden trailer med undertekster på flere sprog (herunder engelsk) i går søndag.

Videoen annoncerer og fremviser åbningstemasangen “Sense” af gruppen BAND-MAID, og den annoncerer også den afsluttende temasang “Kōfuku-Ron” (Theory of Surrender) af sangeren Yuu Miyashita.

PuraOre! Pride of Orange begynder 6 oktober

Nu ved vi hvornår vi kan se frem til blanding af is-hockey og søde piger der er idoler da den officielle Twitter -konto for anime serien PuraOre! Pride of Orange har afsløret at den får premiere den 6. oktober 2021.

World’s End Harem begynder den 8 oktober

I det seneste nummer af Shueishas magasin “Weekly Shonen Jump” er (japansk) TV premiere-datoen for anime adaptionen af World’s End Harem ​​mangaen blevet annonceret: den 8. oktober 2021.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X