Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder

Pokémon får ny 8 afsnits net anime kaldet Pokémon Evolutions

En aften opsamling af anime nyheder den 6 september 2021.

Baki Hanma trailer og premiere dato den 30 september

TMS Entertainment begyndte torsdag at streame den anden trailer med engelske undertekster til deres Baki Hanma anime.

Videoen giver en forsmag på anime seriens afslutningstema “Unchained World” med GENERATIONS fra EXILE TRIBE, og afslører også animens 30. september verdensomspændende premieredato på Netflix for alle 12 afsnit.

Lady Napoleon er en ny original anime af Shin Kibayashi

Netflix afslørede sidste tirsdag at de arbejder med mangaskaberen Shin Kibayashi på en original anime med titlen Lady Napoleon.

Det er en action-fantasy der vil handle om Sophie, en efterkommer til Napoleon og lederen af Lady Napoleon organisationen, der går efter at opnå verdensherredømmet. Napoleon havde engang tre hellige skatte, og Sophie, hendes jack-of-all-trades butler (bare kaldet Butler), og kampsportsmesteren Guy leder verden rundt efter disse tabte skatte.

Moriarty the Patriot får 2 OVA afsnit

Det officielle websted for TV anime serien baseret på Ryōsuke Takeuchi og Hikaru Miyoshis Moriarty the Patriot (Yūkoku no Moriarty) manga afslørede torsdag, at serien får et originalt videoanime-projekt på to afsnit (OVA). OVAen vil fortælle en anime-original historie der ikke er med i mangaen.

Night World kort anime trailer og premieredato den 12 september

Det officielle websted for Aimer og Ryo-timos originale korte anime-projekt Night World (Yoru no Kuni) begyndte at streame en trailer sidste mandag for det tredje afsnit, eller “nat”, og det afslører, at afsnittet får premiere den 12. september kl. 11: 00.00 JST på Aimers YouTube -kanal.

Anime serien har castet M.A.O. som Aki, der er med i det tredje afsnit, med titlen “4:00 no Tegami” (Letter of 4:00).

Pokémon får ny 8 afsnits net anime kaldet Pokémon Evolutions

Pokémon Company International annoncerede torsdag en ny otte-episoders anime-serie med titlen Pokémon Evolutions. Serien streames på The Pokémon Company Internationals officielle YouTube kanal og Pokémon TV app, hvor den første episode debuterer 9. september.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X