Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Blandede nyheder

Live action Cowboy Bebop video

En eftermiddags opsamling af lidt forskellige nyheder den 10 september 2021.

Musik

Musiker og skuespiller Gackt går på pause på ubestemt tid grundet neurologiske og stemme problemer

Det officielle websted for musiker og sanger Gackt (Gakuto Ōshiro) meddelte onsdag, at han holder en ubestemt pause fra underholdnings- og performance-aktiviteter på grund af en tidlig neurologisk sygdom, der nu er ved at udvikle sig til en “livstruende tilstand” og resulterer i dysfoni (forstyrrelse af stemmen).

Gackt planlægger at fortsætte behandlingen for at genoptage aktiviteterne hurtigst muligt.

Serier

Live action Cowboy Bebop video

Serien begynder på Netflix den 19 november.

Crunchyroll

Spil

Der kommet et nyt Attack on Titan mobil spil

Enish, en spiludvikler, annoncerede den 9. september 2021, at den udvikler et nyt mobilspil i Attack on Titan universet. Spillet får titlen Attack on Titan: Brave Order, og det vil være tilgængeligt til både iOS- og Android enheder.

Project EVE er et nyt actionspil til PlayuStation 5

Til Sony PlayStation Showcase blev Project Eve til PS5 afsløret. Det er udviklet af Shift Up Corporation og er et karakter actionspil, der foregår i en post-apokalyptisk verden med grimme monstre og cool kamp. Der blev ikke givet nogen udgivelsesdato.

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars er et nyt rollespil af Yoko Taro (NieR) og Square Enix

Square Enix annoncerede et nyt rollespil med titlen Voice of Cards: The Isle Dragon Roars (Voice of Cards: Dragon no Shima) af NieR seriens direktør Yoko Taro, producent Yosuke Saito, komponist Keiichi Okabe og Drakengard karakterdesigneren Kimihiko Fujisaka.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X