Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder

Date A Live sæson 4 trailer og forsinkelse

En aften opsamling af anime nyheder den 13 september 2021.

Date A Live sæson 4 trailer og forsinkelse

De ansvarlige for den kommende fjerde sæson af serien Date A Live har udgivet en ny trailer, hvor der blev annonceret en udskydelse af startdatoen.

Oprindeligt var det planlagt, at den fjerde sæson af serien skulle starte i oktober 2021. Denne dato kan ikke længere holdes, og det er blevet afsløret, at anime først vil blive vist på japansk TV i 2022. Indtil videre er der ingen mere præcis udmelding.

Goodbye, DonGlees original anime film trailer

En original lang anime-film af studiet MADHOUSE med titlen Goodbye, DonGlees er blevet annonceret til 2022.

Den laves af det team, der arbejdede på A Place Further than the Universe, instruktør Ishizuka Atsuko og karakterdesigner Yoshimatsu Takahiro.

Hula Fulla Dance original anime film trailer

Den officielle hjemmeside for Aniplex’ originale anime film Hula Fulla Dance begyndte at streame en ny trailer til filmen sidste torsdag.

Videoen afslører flere medvirkende i filmen, og afslører også filmens temasang “Sunflower” af Philosophy no Dance.

JoJo’s Bizarre Adventure Part 6: Stone Ocean vil streame månedligt

Netflix mediecenter viser anime serien baseret på Hirohiko Arakis JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean manga som streaming “månedligt” i Japan og i andre lande.

Netflix vil debutere anime udelukkende på verdensplan til december, og det vil derefter blive sendt på TV i Japan til januar på Tokyo MX, MBS og BS11.

Ranking of Kings anime trailer

Personalet bag TV anime serien baseret på Sōsuke Tōkas Ranking of Kings (Ōsama Ranking) manga afslørede fredag den anden reklamevideo, den afsluttede temasang, og 14. oktober premiere.

Videoen viser et eksempel på den afsluttende temasang “Oz.” af sangeren Yama.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X