Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Tokyo 24th Ward er en ny original anime fra CloverWorks

Tokyo 24th Ward er en ny original anime fra CloverWorks
©Team24/東京24区プロジェクト

Animationsstudiet CloverWorks har annonceret at de for tiden arbejder på en ny original anime med titlen Tokyo 24th Ward (Tokyo 24-ku). Denne nye tv-serie er planlagt til at få premiere til januar 2022.

Video

Beskrivelse

Historien foregår på en kunstig ø kaldet “Kyokutō Hōreigai Tokubetsu Chiku” (Far Eastern Special District uden for jurisdiktionen), som flyder i Tokyo-bugten og får tilnavnet “24th Ward” eller “24th District “. Historien fokuserer på de tre barndomsvenner Ran, Koki og Shuta, som er født på øen og voksede op der. De tre har forskellig social baggrund, hobbyer og karaktertræk, men hænger alligevel altid ud sammen. Men deres forhold til hinanden vil ændre sig dramatisk efter en bestemt begivenhed.

Ved en mindehøjtidelighed et år efter denne begivenhed mødes de tre dog igen, og deres tre telefoner begynder at ringe på samme tid. Opkaldet kom fra en ven, som de troede allerede var død. Dette opfordrer dem til at “vælge fremtiden”. Hver af de tre unge mænd tror på deres egen måde at tackle tingene på for at beskytte fremtiden for befolkningen i det 24. distrikt.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X