Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The Eminence in Shadow TV anime teaser og info
The Eminence in Shadow TV anime teaser og info
©逢沢大介・KADOKAWA刊/シャドウガーデン

Anime

The Eminence in Shadow TV anime teaser og info

Det officielle websted for TV-anime adaptionen af Daisuke Aizawas The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) light novel serie afslørede onsdag showets teaser-video, teaser-illustration, hovedmedarbejdere og premiere den 5 januar 2022.

Beskrivelse

Shadowbrokers er dem, der går ubemærket og lader som om de er ikke-bemærkelsesværdige mennesker, når de i sandhed styrer alt bag kulisserne. Sid ønsker at være en sådan sådan mere end noget andet, og noget så ubetydeligt som kedelig virkelighed kommer ikke til at stå i vejen for ham! Han træner i hemmelighed hver eneste nat og forbereder sig på sin eventuelle opstigning til magten – kun for at miste sin skæbne ved en gemen trafikulykke. Men da han vågner op i en anden verden og pludselig befinder sig i spidsen for en egentlig hemmelig organisation, der kæmper med det onde i skyggerne, får han endelig en chance for at udføre alle hans vildfarne fantasier!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder Ron Kamonohashi: Deranged Detective baseret på en Shounen Jump manga.

Anime

Den længe ventede tredje sæson af KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! kommer næste år.

Manga og bøger

To Love-Ru -Trouble- forfatterens manga om eksorcist ninjaer, der kæmper mod ånder, sluttede i mandags samtidig med animeen.

Anime

Til oktober begynder animeen Migi & Dali om en? forældreløs dreng med en hemmelighed.