Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Futsal Boys!!!!! anime info

Futsal Boys!!!!! anime info
© FUTSAL BOYS!!!!! ORIGINAL WORK

Den grove premieredato er nu blevet afsløret på den officielle hjemmeside for Futsal Boys!!!!! En ny illustration blev også udgivet for at matche meddelelsen.

Animen serien forventes at få premiere til januar 2022. Der er dog ikke givet en specifik premieredato. Serien skulle oprindeligt starte i år. Men af ukendte årsager blev starten udskudt.

Det originale værk er af Mao Marita. Karakterdesignerne for de individuelle gymnasiehold kommer fra Mizuki Kawashita (Koyo Academy), Utako Yukihiro (Adalbert Academy), Tanaka Marumero (Momomi High School), Ruka Urumiya / Sata / Shirano (Amanogawa Academy) og Lily Hoshino (Okazan Academy) . Disse designs færdiggøres derefter af Tomomi Ishikawa. I mellemtiden er R.O.N ved at komponere musikken.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.