Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Onigunsous Mononogatari manga laves til anime

Onigunsous Mononogatari manga laves til anime

Shueisha er i øjeblikket vært for et billede, der viser forsiden af decemberudgaven af Shueishas Ultra Jump magasin, som indeholder en meddelelse om, at Onigunsōs Mononogatari manga inspirerer en TV anime adaption. Forsidebilledet afslørede ikke andre detaljer. Magasinet udkommer officielt på fredag.

Beskrivelse

Mangaen handler om tsukumogami, ånder, der har beboet gamle genstande. Hovedpersonen Hyōma Kunato foragter tsukumogami, efter at en af dem tog noget vigtigt fra ham. Han kommer til Kyoto og kommer til at bo hos Botan Nagatsuki, en pige, der elsker tsukumogami og bor sammen med dem som familie.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X