Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Condom Battler Goro web anime vender tilbage
Condom Battler Goro web anime vender tilbage

Anime

Condom Battler Goro web anime vender tilbage

Sidste år udgav Okamoto Condoms mærket Condom Battler Goro webanime-serien for at fremme sikker sex på en underholdende måde. Serien havde en 90’er-anime-stemning, med en hovedperson, der ligner Ash Ketchum meget, og et plot der er lige ud af Dragon Ball.

I mandags udgav Okamoto Condoms en efterfølger-webserie, kaldet Condom Battler Goto: Revive, som udspiller sig fem år og seks måneder ude i fremtiden og har en meget mere dyster og realistisk stil. Selvom de korte afsnit præsenteres i opsummeret form, er de taget fra en hypotetisk 5-6 timer lang klassisk anime, der ikke eksisterer. Den nye serie kommenterer arven fra den gamle Condom Battler Goro, da hovedpersonen kæmper med voksenlivets realiteter og følelsen af at være en “has been”.

Serien er delt op i to dele på et minut: Den første har temaet “Det er forkert at tro, at det er pinligt at have kondom på.”

Temaet for anden del “Det er et stort problem ikke at kunne sige ‘Tag kondom på’.”

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.