Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Live-action Mega Man kommer på Netflix

Supermarché produktionsselskabet planlægger film sammen med forfatteren Mattson Tomlin baseret på videspillene

Live-action Mega Man kommer på Netflix

Henry Joost og Ariel Schulman, forfattere og instruktører for det planlagte live-action filmprojekt i CAPCOMs Mega Man spilfranchise, angiver på deres produktionsselskab Supermarchés hjemmeside, at filmen er “i produktion” for Netflix.

Underholdningsnyhedskilden The Hollywood Reporter rapporterede i januar 2020, at manuskriptforfatter Mattson Tomlin skrev et manuskript til live-action-filmen. Tomlin var også med til at skrive manuskriptet til The Batman, Warner Bros.’ 2021-film baseret på DC Comics’ Batman-karakter

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X