Når du tænker på en McDonald’s Pie, er det, der normalt kommer til at tænke på, en sød en med fyld som æbler, men denne vinter overrasker McDonald’s os med en ny, solid, velsmagende tærte fyldt med oksekødgryderet.
Ifølge kæden er gryderet fyldet blevet lavet ved langsom tilberedning af oksekød med grøntsager som gulerødder og kartofler til smag, og ved at bruge Fond de Veau, en fransk kalvefond, for at tilføje rigdom og dybde. Det sprøde tærtehylster tilføjer en tilfredsstillende teksturaccent, hvilket skaber en snack, der vil udfylde hullet i din mave, mens du også “varmer din kolde krop med en varm og smeltende gryderet”.

McDonald’s Japan får Beef Stew Pie
Tærten varmer lige så godt som en portion kærlighed, tilsyneladende, fordi annoncerne for denne tærte kommer med sloganet “Pie wa Ai da” eller på engelsk: “Pie is Love”

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,