Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

A Raven in the Harem romaner laves til anime

A Raven in the Harem romaner laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Shueishas Orange Bunko romanselskab annoncerede tirsdag, at Kōko Shirakawas romanserie Kōkyū no Karasu (A Raven in the Harem) inspirerer en anime adaption. Shueisha afslørede ikke yderligere detaljer om animeen.

Romanernes historie er centreret om Uki, en kejserlig konkubine, der aldrig er blevet kaldt til kejserens sengekamre, og opretholder et enestående liv i haremskamrene. Set af nogle som at have udseende af en gammel kvinde, og nogle andre som en ung dame, er hun kendt for at bruge mystisk magi, der hjælper med alt fra at finde tabte genstande til at påføre forbandelser. Når en omstændighed får kejseren til at kalde på hende, vil deres møde ændre historien.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den kommende romantiske komedie begynder her til april.

Anime

Til næste år kommer en isekai om at klappe fluffy dyr i en anden verden.

Anime

Anime filmen baseret på Akira Toriyamas Sand Land manga får premiere til august.

Anime

Den populære Solo Leveling manwha kommer som anime til vinter (2024).