Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

A Raven in the Harem romaner laves til anime

A Raven in the Harem romaner laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Shueishas Orange Bunko romanselskab annoncerede tirsdag, at Kōko Shirakawas romanserie Kōkyū no Karasu (A Raven in the Harem) inspirerer en anime adaption. Shueisha afslørede ikke yderligere detaljer om animeen.

Romanernes historie er centreret om Uki, en kejserlig konkubine, der aldrig er blevet kaldt til kejserens sengekamre, og opretholder et enestående liv i haremskamrene. Set af nogle som at have udseende af en gammel kvinde, og nogle andre som en ung dame, er hun kendt for at bruge mystisk magi, der hjælper med alt fra at finde tabte genstande til at påføre forbandelser. Når en omstændighed får kejseren til at kalde på hende, vil deres møde ændre historien.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Touyas smartphone er stadig ikke løbet tør for strøm til foråret 2023.

Anime

Endnu en klassisk kaiju får en Netflix anime.

Figurer og merchandise

En trio af kommende, billige Pop Up Parade figurer af en heks, en klon og en helt.

Anime

Serien om en normal magiker på en elite skole begynder til januar - eller er han nu helt normal...