Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Nendoroid Hatsune Miku: Maneki Miku Ver.

Nendoroid Hatsune Miku: Maneki Miku Ver.
Art by らっす © Crypton Future Media, INC. www.piapro.net

Bringende held til alle! ♪
Fra “Character Vocal Series 01: Hatsune Miku” kommer en sød “Maneki Miku” Hatsune Miku Nendoroid, der inkorporerer designelementer fra en maneki neko – en heldig japansk figur, der siges at bringe lykke til sin ejer!
Hun kommer med tre ansigtsplader inklusive et standard ansigt, et blinkende ansigt og et ophidset ansigt. Nendoroiden kommer også med en senryobako-kuffert, en gylden porre og en udskiftelig kropsdel til at vise hende siddende.
Hun udgives af Good Smile Company til juli 2022. Hun er modelleret af toytec D.T.C i samarbejde med Nendoron.

Kan bl.a. købes hos

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X