En ny anime-film med titlen Suzume no Tojimari (Suzume’s Locking-Up) af Makoto Shinkai blev annonceret på instruktørens nye pressekonference på Imperial Hotel i Tokyo onsdag.
Filmproduktions- og distributionsselskabet Toho åbnede samtidig en officiel hjemmeside, der afslørede hovedmedarbejderne og en plakat (billedet). Den nye film får premiere i biograferne i Japan til efteråret 2022.

Beskrivelse

Suzume, en 17-årig pige, der bor i en stille by i Kyushu, støder på en rejsende ung mand, der fortæller hende “Jeg leder efter en dør.” Hun følger efter ham og opdager en forvitret dør i ruinerne i bjergene, som var det det eneste, der stod tilbage efter et kollaps. Som om hun blev draget af noget, rækker Suzume ud efter døren…
Inden længe begynder dørene at åbne den ene efter den anden i forskellige dele af Japan. Da katastrofer kommer fra den anden side af dørene, skal de åbne døre lukkes.
Stjernerne, den nedgående sol og morgenhimlen – på det sted, hun vandrede ind, var der en himmel, der tilsyneladende ændrede sig hele tiden. Guidet af de mystiske døre begynder Suzumes “dørlåsende rejse”.

Official hjemmeside https://suzume-tojimari-movie.jp/
Official Twitter @suzume_tojimari

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,