Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Suzume no Tojimari er Makoto Shinkais næste film, der kommer til efteråret 2022

Suzume no Tojimari er Makoto Shinkais næste film og kommer til efteråret 2022

En ny anime-film med titlen Suzume no Tojimari (Suzume’s Locking-Up) af Makoto Shinkai blev annonceret på instruktørens nye pressekonference på Imperial Hotel i Tokyo onsdag.
Filmproduktions- og distributionsselskabet Toho åbnede samtidig en officiel hjemmeside, der afslørede hovedmedarbejderne og en plakat (billedet). Den nye film får premiere i biograferne i Japan til efteråret 2022.

Beskrivelse

Suzume, en 17-årig pige, der bor i en stille by i Kyushu, støder på en rejsende ung mand, der fortæller hende “Jeg leder efter en dør.” Hun følger efter ham og opdager en forvitret dør i ruinerne i bjergene, som var det det eneste, der stod tilbage efter et kollaps. Som om hun blev draget af noget, rækker Suzume ud efter døren…
Inden længe begynder dørene at åbne den ene efter den anden i forskellige dele af Japan. Da katastrofer kommer fra den anden side af dørene, skal de åbne døre lukkes.
Stjernerne, den nedgående sol og morgenhimlen – på det sted, hun vandrede ind, var der en himmel, der tilsyneladende ændrede sig hele tiden. Guidet af de mystiske døre begynder Suzumes “dørlåsende rejse”.

Official hjemmeside https://suzume-tojimari-movie.jp/
Official Twitter @suzume_tojimari

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Handymanden drager ud på sin færd til januar 2023.

Manga og bøger

Der kommer tre ny The Irregular at Magic High School mangaer baseret på forskellige dele af light novel serien næste år.

Anime

Her er første trailer for den kommende serie om en 30 årig, pensioneret soldat i en fantasy verden.

Anime

Der kommen en anime om piger der elsker planetarier og pole dance med det sigende navn Pole Princess!!