Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Ayakashi Triangle mangaen laves til TV anime

To Love-Ru -Trouble- forfatterens manga om eksorcist ninjaer, der kæmper mod ånder begyndte i 2020

Ayakashi Triangle mangaen laves til TV anime

Shueishas Jump Festa ’22 begivenhed afslørede at Kentaro Yabukis Ayakashi Triangle manga får en TV anime adaption. Shueisha har også åbnet en hjemmeside og en Twitter-konto til showet. Nederst på den officielle hjemmeside angives Aniplex, hvilket er en kraftig indikator for at den nok kommer på Wakanim streaming tjenesten herhjemme.

Beskrivelse

Japan er muligvis fyldt med mystiske monstre kaldet ayakashi, men de har en speciel eksorcist ninjastyrke til at imødegå truslen! Den unge eksorcist-ninja Matsuri bruger sine dage på at kæmpe mod ayakashi for at beskytte sin barndomsven Suzu. Men da en ayakashi-kat ved navn Shirogane dukker op, bliver tingene vendt på hovedet!

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den kommende romantiske komedie begynder her til april.

Anime

Til næste år kommer en isekai om at klappe fluffy dyr i en anden verden.

Anime

Anime filmen baseret på Akira Toriyamas Sand Land manga får premiere til august.

Anime

Den populære Solo Leveling manwha kommer som anime til vinter (2024).