Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Endo and Kobayashi Live! The Latest on Tsundere Villainess Lieselotte

Endo and Kobayashi Live! The Latest on Tsundere Villainess Lieselotte

Manga-kunstneren Rumiwo Sakaki har fortalt at Suzu Enoshimas Endo and Kobayashi Live! The Latest on Tsundere Villainess Lieselotte light novel serie har en anime-adaption i værkerne. Kadokawa Books bekræftede nyheden og bemærkede, at serien har over 500.000 eksemplarer i omløb.

En dag hører kronprins Sieg Gudernes Stemmer ud af det blå. Tilsyneladende er hans forlovede Lieselotte en “tsun de rais” skurkinde, der er bestemt til at møde hendes død … og hendes skarpe tunge er bare en måde at dække over hendes forlegenhed. Prinsen kan næsten ikke beherske sig efter at have opdaget Lieselottes yndige skjulte side. Lidt ved han, de himmelske væsener, der skænkede denne viden til ham, er faktisk gymnasieelever!

Kan han bruge deres guddommelige profeti (lad os lege kommentatorer) til at redde sin forlovede og undgå en Bad End?!

J-Novel Club udgiver light novel serien på engelsk, dette er deres beskrivelse oversat

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X