Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

A Couple of Cuckoos anime trailer

Den romantiske komedie om unge, der er ombyttet ved fødslen, og deres forhold begynder til april 2022.

A Couple of Cuckoos anime trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på af Miki Yoshikawas A Couple of Cuckoos manga udsendte den første engelsk-undertekstede primære reklamevideo og den vigtigste illustration til anime serien mandag. Videoen afslører flere medvirkende, åbningssangen og april-premieren for anime serien.

Beskrivelse

Den 16-årige superstuderende Nagi Umino, andenårselev på Megurogawa Academy high school, blev ombyttet ved fødslen. På vej til en middag for at møde sine biologiske forældre møder han ved et uheld den bramfri, åbenhjertige Erika Amano, som er fast besluttet på at gøre Nagi til sin falske kæreste, da hun faktisk aldrig vil giftes. Men da Nagi ankommer til middagen, opdager han, at hans forældre har besluttet at løse hospitalsskiftet ved bekvemt at få ham til at gifte sig med den datter, som hans biologiske forældre opdrager… som viser sig at være ingen ringere end Erika selv!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.