Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

A Couple of Cuckoos anime trailer
A Couple of Cuckoos anime trailer

Anime

A Couple of Cuckoos anime trailer

Den romantiske komedie om unge, der er ombyttet ved fødslen, og deres forhold begynder til april 2022.

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på af Miki Yoshikawas A Couple of Cuckoos manga udsendte den første engelsk-undertekstede primære reklamevideo og den vigtigste illustration til anime serien mandag. Videoen afslører flere medvirkende, åbningssangen og april-premieren for anime serien.

Beskrivelse

Den 16-årige superstuderende Nagi Umino, andenårselev på Megurogawa Academy high school, blev ombyttet ved fødslen. På vej til en middag for at møde sine biologiske forældre møder han ved et uheld den bramfri, åbenhjertige Erika Amano, som er fast besluttet på at gøre Nagi til sin falske kæreste, da hun faktisk aldrig vil giftes. Men da Nagi ankommer til middagen, opdager han, at hans forældre har besluttet at løse hospitalsskiftet ved bekvemt at få ham til at gifte sig med den datter, som hans biologiske forældre opdrager… som viser sig at være ingen ringere end Erika selv!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.