Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Nendoroid Snow Miku: Grand Voyage Ver.

Nendoroid Snow Miku: Grand Voyage Ver.
© Crypton Future Media, INC. www.piapro.net

Klar til at overvinde det hårde vinterhav! Sæt sejl!
2022 markerer 13-års jubilæet for Snow Miku, og 2022-designet blev endnu en gang udvalgt af fans gennem online-afstemninger mellem et udvalg af outfits, alle indsendt til piapro af fans! I år var temaet “The Ocean Inspired by the Hokkaido Winter”, og det vindende Snow Miku-design var denne version baseret på illustrationer af Detsu!
Nendoroid kommer med tre ansigtsplader inklusive et standardansigt, et smilende ansigt og et ophidset ansigt. Hendes kaptajnshat er aftagelig. Hun kommer med en miniaturefigur af Rabbit Yukine, en kikkert og et par seje solbriller. Derudover er en alternativ overkropsdel til at vise hende uden hendes jakke også inkluderet.

Kan bl.a. købes hos Good Smile Company

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Der kommer endnu en sæson af den populære superhelte serie My Hero Academia.

Anime

Den søde romantiske serie Horimiya får en spinoff til sommer.

Figurer og merchandise

Tre kommende figurer af monstre... eller er de?

Anime

Fantasy serien Sugar Apple Fairy får allerede en anden sæson til sommer.