Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Saikyō Onmyōji no Isekai Tenseiki light novels laves til anime

Saikyō Onmyōji no Isekai Tenseiki light novels laves til anime

Forfatteren Kiichi Kosuzu annoncerede lørdag på deres Twitter-konto at deres Saikyō Onmyōji no Isekai Tenseiki (A Record of the Strongest Onmyōji’s Reincarnation to Another World) light novel serie har en anime adaption på vej.
Romanserien er handler om Haruyoshi, som er den stærkeste onmyōji (spådomskunstner) i hans verden. Han er blevet forrådt af sine venner, og på randen af døden ønsker han at være lykkelig i sit næste liv. Derefter forsøger han en hemmelig reinkarnations formular. Besværgelsen er en succes, og han er reinkarneret, men på en eller anden måde er det i en anden verden. Han genfødes i en fornem familie af troldmænd, men vurderes ikke til at have nogen magiske evner. Han indser dog hurtigt, at magien i denne verden er ingenting sammenlignet med hans gamle onmyō-kunst, og han erklærer, at han ikke har brug for magi. Han begynder således sit lette liv i en anden verden med sine onmyō-kunster og et væld af yōkai-skabninger, der følger ham.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Fra MMO piger i vandet over en ko og en action-kanin til en alien, der er en bred vifte af anime-piger i bikini på...

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Mad

Det er ikke kun herhjemme at McD eksperimenterer med "lande" burgere, det gør de også i Japan.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.