Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Nyheds links

The Quintessential Quintuplets filmen får PS4 og Switch spil

Spillet udkommer den 2 juni.

The Quintessential Quintuplets filmen får PS4 og Switch spil

MAGES. har annonceret at Eiga Gotōbun no Hanayome (The Quintessential Quintuplets the Movie) efterfølger animefilmen får et spil til PlayStation 4 og Nintendo Switch med titlen Eiga Gotōbun no Hanayome ~Kimi to Sugoshita Itsutsu no Omoide~ (The Quintessential Quintuplets the Movie: Five Memories of My Time with You).
Spillet udkommer i Japan med standard og limited edition udgaver den 2. juni. Den begrænsede udgave kommer med et drama-cd-sæt med fem diske. Et officielt websted åbnede for spillet, og det streamede en annonceringstrailer:

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X