Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

My Boyfriend in Orange live action film på vej

Filmen er planlagt til at få premiere i japanske biografer den 18. juli 2022.

My Boyfriend in Orange live action film på vej
©Non Tamashima/KODANSHA Ltd.

En live-action film baseret på Non Tamashimas aktuelle mangaserie My Boyfriend in Orange er blevet annonceret. Filmen er planlagt til at får premiere senere i år.

Der er sikret kendte navne til hovedrollernew. Hikaru Iwamoto, et medlem af idolgruppen Snow Man, skal spille den modige brandmand Kyosuke Ebihara. Idolgruppen omkring Hikaru sang den 11. og 13. åbningssang til animeen Black Clover. Modellen Meru Nukumi er blevet hyret til at spille rollen som gymnasieelev Moe Sasaki.

My Boyfriend in Orange live action film på vej
©2022「モエカレはオレンジ色」製作委員会

Shosuke Murakami (Promise Cinderella) instruerer live-action-filmen og Junpei Yamaoka (Peach Girl) skriver manuskriptet. Shochiku er ansvarlig for distributionen.

Beskrivelse

For at mindes sin afdøde far tænder Moe en cigaret på taget af sin skole. Hun er ny i klassen og vækker ikke opmærksomhed med sit indadvendte væsen – derfor er hun ikke engang savnet, da brandalarmen går. Pludselig dukker den unge brandmand Kyosuke op, som »redder« Moe. Hans alvorlige, men også godmodige facon vækker Moes livslyst. Hun tager hans holdning som et forbillede og ønsker at ændre sit liv. Helst med den flotte mand i uniform ved sin side…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Fra MMO piger i vandet over en ko og en action-kanin til en alien, der er en bred vifte af anime-piger i bikini på...

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Mad

Det er ikke kun herhjemme at McD eksperimenterer med "lande" burgere, det gør de også i Japan.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.