Det er offentliggjort at det populære videospil NieR: Automata fra Square Enix og Platinum Games får en anime adaption. Der bliver tale om en TV anime serie der produceres af Aniplex. Yderligere detaljer kendes ikke på nuværende tidspunkt.

Beskrivelse

NieR:Automata fortæller historien om androiderne 2B, 9S og A2 og deres kamp for at genvinde den maskindrevne dystopi, der er oversvømmet af mægtige maskiner.

Menneskeheden er blevet fordrevet fra Jorden af mekaniske væsener fra en anden verden. I et sidste forsøg å at tage planeten tilbage, sender den menneskelige modstand en styrke af android-soldater for at ødelægge angriberne. Nu raser en krig mellem maskiner og androider… En krig, der snart kunne afsløre en længe glemt sandhed om verden.

NieR: Automata spillet laves til anime
nier:Automata ©SQUARE ENIX/人類会議

Det bliver interessant at se hvilke(n) af slutningerne på spillet de vælger at følge.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,