På den officielle Twitter-konto for That Time I Got Reincarnated as a Slime filmen er filmens titel Tensei Shitara Slime Datta Ken: Guren no Kizuna (That Time I Got Reincarnated as a Slime: Scarlet Bonds) og november 2022 premiere blevet annonceret. Derudover er der kommet en ny trailer:

Filmen vil fortælle en original historie skrevet af forfatteren Fuse specielt til filmen. Plottet handler om et nyt land kaldet Razha i vest for Tempest. Rimuru og hans kammerater bliver draget ind i en langvarig sammensværgelse, der involverer en pige med mystiske kræfter. Undervejs møder Rimuru og Benimaru en anden troldoverlevende ved navn Hiiro, som altid har respekteret Benimaru.

That Time I Got Reincarnated as a Slime anime film trailer
© Taiki Kawakami, Fuse, KODANSHA/”Ten-Sura” Project

Kilder

Kategoriseret i: