Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Isekai Quartet: Another World anime filmen får premiere til sommer

Isekai Quartet: Another World anime filmen får premiere til sommer

Det livestreamede “Overlord IV Special” program annoncerede lørdag at Gekijō-ban Isekai Quartet ~Another World~ (Isekai Quartet the Movie: Another World) crossover anime filmen får premiere (i Japan) tidligt på sommeren
Filmen vil indeholde de tilbagevendende roller og personale fra animeens første to sæsoner. Minoru Ashina (Kaiju Girls, Pure Pure Purea Desu Overlord korte klip) vil skrive manuskriptet og instruere animeen. Minoru Takehara vil fungere som både karakterdesigner og animationsinstruktør. Studio Puyukai (Kaiju Girls, Lord Marksman and Vanadis, Pure Pure Purea Desu Overlord korte klip) vil animere værket

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Der kommer endnu en sæson af den populære superhelte serie My Hero Academia.

Anime

Den søde romantiske serie Horimiya får en spinoff til sommer.

Figurer og merchandise

Tre kommende figurer af monstre... eller er de?

Anime

Fantasy serien Sugar Apple Fairy får allerede en anden sæson til sommer.