Jeg har haft en travl periode på det sidste med fødselsdage i familien og besøg, så her er en lidt kortere opsamling om anime.

Forår 2022

Ya Boy Kongming! trailer 3

Serien begynder den 5. april.

Kilde

The Dawn of the Witch trailer med åbnings tema

Serien begynder den 7 april.

Kilde

Kaguya-sama: Love is War S03 trailer med tema sangene

Serien begynder den 8 april.

Kilder

Sommer 2022

Bastard!! ny anime kommer på Netflix den 30 juni

Afsnit 1-13 kommer på Netflix globalt den 30 juni, men der er ingen tidsramme for afsnit 14-24 endnu men de håber på “senere på året”.

Kilder

Phantom of the Idol teaser trailer

Yuuya, som er et af to medlemmer af boy-pop-duoen ZINGS, er måske bare den dovne kunstner i hele den japanske musikindustri. Hans duopartner giver 110% hver aften, men Yuuya er halvhjertet, danser sjusket og viser en så fjendtlig holdning til fansene, at de hader ham, og hans agent leder efter en undskyldning for at slippe af med ham. Et popidols karriere er bare ikke den nemme og glorificerede vej, som Yuuya forventede…

Efter en særdeles sløv koncertoptræden møder Yuuya en pige backstage. Hun er dækket af et farverigt outfit fra top til bund og er sprængfyldt med handlekraft og energi, for alt hun ønsker af livet er at præstere. Der er bare et problem: hun har været død i et år. Hun er spøgelset af Asahi Mogami, den populære sangerinde, hvis tid på scenen tragisk sluttede alt for tidligt, medmindre… hvis der eksisterer spøgelser, er det så langt ude, at man kan være besat af dem?

Kilde

Shine On! Bakumatsu Boys er en ny original anime

Twin Engine udgiver en ny original anime serie til juli 2022.

Historien foregår på et tidspunkt, hvor samuraier regerede Japan. Shinsengumi blev dog næsten udslettet af en ukendt fjende, men der er en enlig overlevende. Syv kriminelle blev valgt til at erstatte Shinsengumi. Så for at garantere lov og orden i Kyoto begynder en tophemmelig udvekslingsoperation.

Kilde

Efterår 2022

Break of Dawn science fiction manga laves til anime film

Filmen får premiere i de japanske biografer til efteråret 2022.

Historien i “teen-science fiction” mangaen foregår i det fremtidige år 2049. Menneskeheden har i flere år vidst, at Jorden er på vej mod en uundgåelig kollision med en kæmpe komet. Mangaens historie handler om Yuma, en dreng, der er besat af rummet, robotter og den forestående kollision. Han møder et udenjordisk væsen, der – som han finder ud af – tilsyneladende har en forbindelse til den nærgående komet.

Kilde

I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss trailer

Da hendes forlovelse med prinsen uhøjtideligt afbrydes, kommer detaljer fra den unge adelige Aileens tidligere liv tilbage for at hjælpe hende med at indse, at hun lever i en verden af ​​et af hendes yndlings otome-spil – som heltindens største rival! Men hendes hukommelse har flere huller end dårlig fanfiction… og den eneste sikkerhed er, at medmindre noget bliver gjort hurtigt, er hendes død næsten sikker. Du kan ikke regne med helten/den største kærlighedsaffære, så hvorfor ikke vente og se, hvad den sidste boss har at sige?

Kilde

2022

Baseret på den populære spil-serie om en af de nok mest dysfunktionelle familier.

Kilder

Ukendt

Dead Dead Demon’s Dededededestruction manga laves til anime

Production +h. producerer den første anime baseret på et af Inio Asanos værker.

Serien handler om den helt almindelige gymnasiepige Kadode Koyamas mærkelige hverdag, hendes ven Ouran Nakagawa og andre i en verden, hvor et kæmpe moderskib er dukket op over Tokyo.

Kilde

Kategoriseret i: