Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Cosplay og mode

Blandede nyheder: Lugtende fødder, ny gratis manga og ny sangerinder

Ikonisk familieserie hjælper med at dufte godt, ny app man kan læse manga gratis i og musikgruppe der har lavet ikoniske anime sange får ny sangerinder.

fripSide musikgruppen offentliggør fase 3 sangerinder

Hygiejne

Crayon Shin-Chan deodorant reklame hævder at helbrede Hiroshis ildelugtende fødder

En ny Crayon Shin-chan anime reklame sælger Nivea-Kaos 8×4 Men Deodorant Body Wash med måske den størst mulige støtte for et hygiejneprodukt: den kan endda helbrede Hiroshis ildelugtende fødder.

Shin-chans far er legendarisk for sine ildelugtende fødder, og har endda brugt dem som et våben af og til, men det er tilsyneladende ingen match mod en ordentlig deodorant til mænd.

Kilde

Manga

Mangapon er en ny gratis, lovlig manga læse app

WWWave of America Corp. har for nylig udgivet Mangapon, en gratis app til mangalæsning, der indeholder populær og spændende japansk manga officielt oversat til engelsk.

Titlerne på appen er udgivet af wwwave tegneserier med værker i forskellige genrer såsom Shojo, Seinen, Josei og Shonen. Nye titler er planlagt til at blive frigivet løbende, så du altid har nye historier at læse!
Der er både gratis titler og mulighed for at købe indhold man har misset i gratis perioden.

App’en kan hentes til både iOS og Android og er også tilgængelig herhjemme (Danmark).

Kilde

Musik

fripSide musikgruppen offentliggør fase 3 sangerinder

fripSide er kendt for sange til mange anime, herunder A Certain Scientific Railgun, Ajin, Aa Megami-sama OVA, Black Bullet, Boarding School Juliet, Clockwork Planet, Dances with the Dragons, Future Card Buddyfight, Hayate the Combat Butler! Heaven Is a Place on Earth, King’s Raid, Koihime Musō (med nao som sangerinder), Schwarzes Marken, Seraph of the End, The Strongest Sage With the Weakest Crest.

“fripSide Phase 2 Final Arena Tour” sluttede søndag med annonceringen af de to vokalister til fripSide musikgruppens “Phase 3.”

Fase 2-vokalisten Yoshino Nanjō begyndte at optræde med “infinite synthesis” som den 22. sang på koncertens sætliste, kun for at få følgeskab halvvejs gennem sangen af fase 3-vokalisterne. Derefter introduceredes de nye vokalister Mao Uesugi (til venstre øverst) og Hisayo Abe (til høje, kendt for Idol Bu Show), før de sang deres første sang, “dawn of infinity.”
Den sang er allerede åbningstemaet til forårsanimeen The Dawn of the Witch og er også tilgængelig på streamingtjenester. Singlen udsendes den 18. maj sammen med en anden sang, der offentliggøres senere.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Fra MMO piger i vandet over en ko og en action-kanin til en alien, der er en bred vifte af anime-piger i bikini på...

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Mad

Det er ikke kun herhjemme at McD eksperimenterer med "lande" burgere, det gør de også i Japan.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.