Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

More Than a Married Couple, But Not Lovers info
More Than a Married Couple, But Not Lovers info
©2022 Yuki/Kanamaru 青瞬学院

Anime

Anime nyheder: Apotek, heste og biler

Sommeren byder både på isekai og går i dybden, til efteråret lader vi hestepigerne løbe frit og senere vil vi køre i biler og se på par der lader som om.

Forår 2022

The Quintessential Quintuplets the Movie film trailer

TBS Animation begyndte torsdag at streame en trailer til Eiga Gotōbun no Hanayome (The Quintessential Quintuplets the Movie) efterfølger animefilmen, der får premiere i de japanske biografer den 20 maj.

Kilde

Sommer 2022

Isekai Yakkyoku info

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Liz Takayamas Isekai Yakkyoku (Alternate World Pharmacy) romanserie afslørede animeens temasangkunstnere, juli-premiere og en ny illustration torsdag:

Isekai Yakkyoku info

Kaori Ishihara fremfører åbningstemasangen “Musō-teki Chronicle” (Dreamlike Chronicle), mens Little Black Dress optræder med den afsluttende temasang “Haku’u” (Light Rain on a Sunny Day).

Kilde

Made in Abyss sæson 2 trailer og info

Den livestreamede Golden Week-special for Made in Abyss: Retsujitsu no Ōgonkyō (Made in Abyss: The Golden City of the Scorching Sun), den anden TV anime sæson baseret på Akihito Tsukushis Made in Abyss manga, udgav sæsonens anden reklamevideo torsdag.

Specialen og den nye “Ricos festside” video afslørede nye karakterer og deres medfølgende stemmer. Videoen indeholder også sæsonens åbningstemasang “Katachi” af Riko Azuna og annoncerer den afsluttende temasang “Endless Embrace” med MYTH&ROID.

Kilde

Anden Penguindrum opsamlingsfilm får premiere den 22 juli

Personalet bag instruktør Kunihiko Ikuharas to Re:cycle of Penguindrum opsamlingsfilm afslørede en ny illustration og premieredatoen den 22. juli for den anden opsamlingsfilm. Den anden films undertitel er Boku wa Kimi o Aishiteru (I love you).

Anden Penguindrum opsamlingsfilm får premiere den 22 juli

Filmprojektet genredigerer alle 24 afsnit af TV anime serien men tilføjer også nye sekvenser og nye karakterer. Den første film, Kimi no Ressha wa Seizon Senryaku (Your Train Is the Survival Strategy), havde premiere for en uge siden.

Kilde

Efterår 2022

Uma Musume Pretty Derby får to ny anime serier

“Uma Musume Pretty Derby 4th Event Special Dreamers!!” på Yokohamas Pia Arena MM annoncerede onsdag, at franchisen vil få en ny streaming-anime (i modsætning til en TV anime, som de fleste af de tidligere projekter var).

Den nye anime vil skildre T.M. Opera O, Admire Vega, Narita Top Road og andre Uma Musume (Horse Girls) kæmpe mod hinanden for at vinde klassiske konkurrencer. Personalet vil annoncere flere detaljer i fremtiden.

En ny kort anime-serie, Uma Yuru, blev ligeledes annonceret. Scooter Films animerer serien, som får premiere til efteråret.

Kilder

Ukendt

Kaminaki Sekai no Kamisama Katsudō isekai mangaen laves til anime

Hero’s Inc. annoncerede at Aoi Akashiro og Sonshō Hangetsubans Kaminaki Sekai no Kamisama Katsudō (Hvad Gud gør i en verden uden guder) manga inspirerer en TV anime serie.

Mangaen handler om Yukito, arvingen til en tvivlsom kultleder. Efter et uheldigt dødsfald reinkarnerer han i en verden uden begreberne gud og religion.

Kilde

MF Ghost trailer gør det tydeligt at den efterfølger Initial D

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Shuuichi Shigenos MF Ghost manga udsendte animeens anden reklamevideo torsdag.

“Eurobeat”-videoen annoncerer folkene bag, og som navnet antyder, har den et Eurobeat-soundtrack – ellers ville Initial D fans nok også blive skuffede. Hjemmesiden postede også karakterdesigns.

Kilde

More Than a Married Couple, But Not Lovers info

Tilbage i november 2021 skrev jeg om at Yūki Kanamarus mangaserie More Than a Married Couple, But not Lovers laves til en anime. Nu er der kommet mere information.

Animeen laves hos Studio Mother under opsyn af Takao Kato (To Love-Ru, Pandora Hearts), mens Junichi Yamamoto (Batman Ninja, Monster Girl Doctor) vil instruere. Naruhisa Arakawa (Kingdom, Spice and Wolf) står for manuskriptet. Chizuru Kobayashi (Pandora Hearts, Lagrange: The Flower of Rin-ne) står for at designe karaktererne. Det vides ikke, hvornår anime-serien udkommer.

More Than a Married Couple, But Not Lovers info
©2022 Yuki/Kanamaru 青瞬学院

Tredjeårs gymnasieelev Jirō Yakuin blev parret med gyaru klassekammeratren Akari Watanabe til klassens “Marriage Training” projekt, som involverer at opføre sig som et ægtepar. Jirō er Akaris fuldstændige modsætning, men de to ved, at hvis de klarer sig godt, vil de være i stand til at bytte partnere for at komme sammen med deres respektive forelskede, hvilket tvinger hinanden til at opføre sig som det perfekte ægtepar.

Kilde

Technoroid Overmind anime serien forsinket grundet COVID-19

Den officielle hjemmeside for Technoroid Overmind TV anime serie delen af Noriyasu Agematsu, RUCCA og Elements Gardens Technoroid multimedieprojekt annoncerede fredag, at anime seriens premiere er blevet forsinket, fordi dets produktionsselskab Doga Kobo var blevet midlertidigt lukket i denne måned på grund af hurtig stigning hos medarbejdere diagnosticeret med COVID-19.

Anime serien skulle efter planen have premiere til juli, men Doga Kobo sætter personalet og rollebesætningens sundhed og sikkerhed først. Virksomheden vil afsløre anime seriens nye udgivelsesdato, når den er færdig.

Technoroid Overmind anime serien forsinket grundet COVID-19

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.