Forår 2022

INU-OH film trailer

Filmen får premiere i de japanske biografer den 28 maj.

Kilde

Sommer 2022

Detective Conan: Zero’s Tea Time kommer på Netflix til juli

Serien blev kun på 6 afsnit, men den kommer samlet på Netflix verden over til juli.

Detective Conan spinoff Zero's Tea Timeanime trailer

Kilder

Fuuto PI info

FUUTO PI, TV anime serien baseret op Fūto Tantei spin-off mangaen til den populære Kamen Rider franchise, afholdt “The First Case”-begivenheden med castet i tirsdags, og begivenheden afslørede temasangenes kunstnere, premiere den 1. august og en ny illustration:

Fuuto PI info

Kilde

Isekai Yakkyoku info

På den officielle Twitter konto for den kommende anime baseret på Liz Takayamas Isekai Yakkyoku light novel serie er det blevet offentliggjort at den begynder til juni i år (2022).

Isekai Yakkyoku info
©2022 高山理図/MFブックス/「異世界薬局」製作委員会

Historien handler om en ung farmakolog, der blev så fokuseret på sin forskning, at han døde af overanstrengelse. Kort tid senere finder han sig selv som sidste skud i en ædel række af rets-healere i en alternativ verden, hvor fejlbehæftede lægemidler og kure florerer. Af denne grund tager han sig nu af alle mulige klager for at redde liv. Til dette trækker han på sin viden om moderne farmakologi.

Kilde

KJ File er en ny anime af folkene bag Yamishibai

Animationsstudierne ILCA og yell har annonceret at de arbejder på en ny original anime med titlen KJ File. Den nye serie får premiere på TV Tokyo til juli.
Forskellige medlemmer af holdet bag anime-serien Yamishibai (Theater of Darkness) er involveret i produktionen.

KJ File er en ny anime af folkene bag Yamishibai
©「KJファイル」製作委員会

Den ny anime handler om unikke kaiju, der pludselig dukker op over hele verden.

Kilde

Lycoris Recoil trailer

Den officielle hjemmeside for instruktør Shingo Adachis originale TV anime serie Lycoris Recoil udsendte animeens første fulde reklamevideo i fredags. Adachi er kendt for at kendt som character designer til Sword Art Online, og dette er hans instruktør debut når serien begynder til juli.

Historien foregår i “Lyco-Reco” (Riko-Riko), en cafe i japansk stil i det gamle centrum af Tokyo. Cafeen tager imod bestillinger på alt fra lækker kaffe til sukkersødt slik… og måske lidt ekstra som at tage sig af børn, forretningsforhandlinger, kærlighedsråd, en-til-én om zombier og kæmpemonstre og meget mere. “Uanset hvad du bestiller, så serverer vi det…!”

Kilde

My Hero Academia får special til sommer

Dette års 23. udgave af Shueishas Weekly Shonen Jump magasin afslørede mandag, at My Hero Academia animeen vil få en ny special på to afsnit, som først vises i biograferne i Japan den 16.-19. juni, før den streames online til sommer.

Et af afsnittene vil have en original historie, der centrerer sig om baseball-elskende pro-helte, der danner Hero League Baseball (HLB). I denne sæson kæmper de Gang Orca ledede Orcas og de Shishido ledede Lionels om toppen. Begge hold er fast besluttede på at vinde, og derfor hidkalder de eleverne fra U.A. for støtte. Alle spillere har lov til at bruge deres quirks i det kommende spil.

My Hero Academia får special til sommer

Shueisha vil afsløre detaljerne i den anden episode på et senere tidspunkt.

Efterår 2022

Detective Conan: The Culprit Hanzawa kommer til efteråret

Serien får premiere i Japan til efteråret, men om Netflix, der har de internationale streaming rettigheder til resten af verden, vil bringe den der også vides ikke.

Detective Conan: The Culprit Hanzawa kommer til efteråret
©かんばまゆこ・青山剛昌/小学館・「名探偵コナン 犯人の犯沢さん」製作委員会

Kilder

Ukendt

The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse mangaen laves til TV anime serie

Forsiden på dette års 24. udgave af Kodanshas Weekly Shōnen Magazine fortæller at Nakaba Suzukis The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse (Mokushiroku no Yon-kishi) sequal manga vil få en TV anime adaption.
Mere vides endnu ikke

Kilde

Kategoriseret i: