Live action

Rent-A-Girlfriend mangaen får en live action serie

Reiji Miyajimas Rent-A-Girlfriend (Kanojo, Okarishimasu) manga danner grundlag for en live action serie, der får premiere til juli. Naniwa Danshi, der er medlem af idolgruppen Ryūsei Ōnishi og har medvirket i live-action Seiho Boys’ High School! og skuespillerinden Hiyori Sakurada (live-action Tokyo Ghoul, Twilight) vil spille hovedrollerne som henholdsvis Kazuya Kinoshita og Chizuru Mizuhara.

Kilde

Netflix’ Resident Evil live-action serie trailere

Netflix begyndte torsdag at streame trailere for deres Original Series live-action adaptio af CAPCOMs Resident Evil survival horror spil franchise. Videoerne viser New Raccoon City i 2022 og London i 2036.

Serien er baseret på spillene og ikke Hollywood filmene.

https://youtu.be/2tb9ENbFWvQ

Serien får premiere den 14 juli.

Shin Kamen Rider teaser trailer

Den officielle hjemmeside for Hideaki Annos Shin Kamen Rider live-action-film begyndte at streame en teaser-trailer til filmen. Siden afslørede også en ny teaser-plakat samt nye roller og medarbejdere i filmen.

Shin Kamen Rider teaser trailer

Filmen er planlagt til premiere i de japanske biografer til marts 2023.

Kilde

Mad

Burger King Japan tilbyder tørret ramen i stedet for pommes frites i deres menuer

Japan har i de seneste måneder igen været ramt af mangel på kartofler, og medens Burger King Japan ikke har rationeret begynder de alligevel at tilbyde et alternativ: Tørrede nuddel snacks.

Burger King Japan tilbyder tørret ramen i stedet for pommes frites i deres menuer

De klader muligheden for Daitai Potato, eller “Sorta Potato,” Set, da det har til formål at give den salte, stivelsesholdige tilfredsstillelse af en pose pommes frites på trods af at den er kartoffel-fri. I stedet for pommes frites vil Daitai Potate sættet give dig en pose Baby Star Dodekai Ramen, en sprød tørret ramen nudelsnack, der er populær nok til at være en storsælger alene, selv uden det ekstra incitament af en flammegrillet burger ved siden af. Derudover får man et klistermærke der siger “I supported the king”.

Tilbuddet vil køre fra den 16 maj i en begrænset periode og ikke koste ekstra (eller mindre) en normale menuer med pommes fritter, der som sagt stadig vil kunne købes som normalt.

Kilder

Kategoriseret i: