Forår 2022

Ghost in the Shell: SAC_2045 anime sæson 2 klip, premiere på mandag

Netflix begyndte onsdag at streame et engelsk-undertekstet klip til anden sæson af Ghost in the Shell: SAC_2045 anime. Videoen fremhæver den post-menneskelige karakter Takashi i en nærkamp-scene.

Anden sæson får premiere over hele verden på Netflix på mandag

Kilde

Shaman King kommer på Netflix den 26 maj

Netflix udsendte torsdag en trailer for den nye TV anime baseret på Hiroyuki Takeis Shaman King manga, og den bekræfter, at det fjerde og sidste sæt af afsnit vil begynde at streame på tjenesten den 26. maj.

Kilde

Sommer 2022

Lycoris Recoil karakter trailer om Chisato

Den officielle hjemmeside for instruktør Shingo Adachis originale TV anime seroe Lycoris Recoil udsendte animeens første karakter reklame video i onsdags. Videoen introducerer cafepersonalet Chisato Nishikigi:

Den altid smilende Chisato lever for nuet. Hun er sentimental og nem at bedrage, men hun finder glæde i alt og vender tilbage fra ethvert tilbageslag. Hendes yndlingsting er uventede drejninger, vendinger og ballade.

Lycoris Recoil

Historien foregår i “Lyco-Reco” (Riko-Riko), en cafe i japansk stil i det gamle centrum af Tokyo. Cafeen tager imod bestillinger på alt fra lækker kaffe til sukkersødt slik… og måske lidt ekstra som at tage sig af børn, forretningsforhandlinger, kærlighedsråd, en-til-én om zombier og kæmpemonstre og meget mere. “Uanset hvad du bestiller, så serverer vi det…!”

Kilder

Orient sæson 2 trailer

Allerede i juli 2022 fortsættes anime-serien Orient med det andet cours “The Battle of Awaji Island”. Endnu en illustration er nu blevet frigivet for arken, samt en promo-video, der fokuserer på de nye karakterer, der tilhører Uesugi Bushi Brigade.

Beskrivelse

Hi no moto: The Land of the Rising Sun. Engang var det et herligt rige for menneskeheden, men så kom dæmonerne. De dræbte krigerne, gjorde dem, der blev tilbage, til slaver og lod sig fremover tilbede som guder. Men mindet er ikke dødt endnu! Modstandens gløder ulmer stadig uigenkendt i de udvalgtes hjerter. Musashi er en af ​​dem – og dette er hans historie…

Orient sæson 2 trailer
©大高忍・講談社/「オリエント」製作委員会

Kilde

Efterår 2022

Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These anime sæson 4 trailer

Den officielle hjemmeside for Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These, den nye anime baseret på Yoshiki Tanakas episke science fiction romaner Legend of the Galactic Heroes, begyndte at streame en teaser-video til animeens nyligt annoncerede fjerde sæson Legend of the Galactic Heroes: Die Neue Disse – Intrigue (Ginga Eiyū Densetsu Die Neue These Sakubō) i mandags.

Kilde

Ny Urusei Yatsura anime trailer og info

Den officielle hjemmeside for den nye TV anime serie baseret på Rumiko Takahashis Urusei Yatsura manga udsendte animeens første fulde reklame video med animations-optagelser og første nøgle illustration torsdag.

Videoen annoncerer yderligere to medvirkende, flere medarbejdere og oktober-premieren på anime serien.

Ny Urusei Yatsura anime trailer og info

Kilder

2023

Suzume no Tojimari, Makoto Shinkais nyeste film, kommer uden for Japan takket være Crunchyroll

Crunchyroll, Sony Pictures Entertainment og Wild Bunch International annoncerede torsdag, at de vil udgive Suzume no Tojimari (direkte oversat Suzume’s Door-Locking), Makoto Shinkais første nye film i tre år, på verdensplan undtagen i Asien i begyndelsen af 2023.

Kilder

Ukendt

Kubo Won’t Let Me Be Invisible mangaen laves til TV anime serie

Shueisha annoncerede sidste fredag at Nene Yukimoris Kubo Won’t Let Me Be Invisible (Kubo-san wa Mob o Yurusanai) manga får en TV anime adaption.

Kazuomi Koga (Rent-A-Girlfriend begge sæsoner, Rainy Cocoa, Welcome to Rainy Color) instruerer anime serien hos studiet PINE JAM (Do It Yourself!!, Kageki Shoujo!!). Yūya Takahashi (Laughing Under the Clouds, Lupin III: Part IV, Luck & Logic) både superviser og skriver seriens manuskripter, og Yoshiko Saitō (Comic Girls) designer karaktererne til anime serien.

Animeen vil have Kana Hanazawa som Nagisa Kubo og Kengo Kawanishi som Junta Shiraishi

Beskrivelse

Førsteårs gymnasieelev Junta Shiraishi er en pøbel-karakter, der går ubemærket hen, selv når han står lige ved siden af dig. Men hans klassekammerat, “skønheden på heltindeniveau” Kubo, lægger altid mærke til ham og er der for at drille ham. Enhver kan blive speciel for nogen, men det er måske lidt for tidligt at kalde disse følelser for “kærlighed”. Måske er denne historie stadig to trin fra at være en romantisk komedie – lad os kalde det en sød komedie, hvor en baggrundskarakter bliver synlig!

Kilde

Malevolent Spirits: Mononogatari trailer

En officiel hjemmeside og Twitter-konto er blevet åbnet for TV anime serie adaptionen af Onigunsō’s Malevolent Spirits: Mononogatari manga i onsdags, og den afslørede en reklame video, illustration, rollebesætning og personale.

Beskrivelse

Når ånder krydser over i den menneskelige verden, kan de besætte gamle genstande og få en fysisk form: en tsukumogami. Tsukumogami kan være blid, voldelig eller et sted midt imellem, så Saenome-klanen hjælper fredeligt med at sende dem tilbage til åndeverdenen for at undgå ødelæggelse.

Kunato Hyouma er medlem af klanen, men er… mindre fredelig, da han nærer nag, da en tsukumogami frarøvede ham noget vigtigt. Hyoumas bedstefar er bange for, at Hyoumas fyrige vrede i omgangen med disse ånder vil føre til overnaturlige katastrofer, og sender ham for at bo i Kyoto med Nagatsuki Botan, en usædvanlig ung kvinde, der faktisk lever med en tsukumogami-lignende familie! Kan Hyouma lære at kontrollere sine følelser, når han har at gøre med tsukumogami, eller er hans egen ånd dømt til at blive besat af raseri for evigt?

Kilde

Kategoriseret i: